Ekstern markedsføring

Lad os skabe jeres digitale synlighed

Brug for ekstern markedsføring? Lad Flex Media hjælpe.

Marketing er en bred betegnelse, der dækker over en masse forskellige discipliner, hvor formålet er at nå ud til flest mulige mennesker med ens produkt, service eller budskab, for at øge fastholdelsen af eksisterende kunder og samtidig lokke nye til.

Hos Flex Media har vi mange års erfaring med marketing, og vi kan også hjælper jer som ekstern marketingafdeling. På den måde kan I koncentrere jer om jeres kerneforretning, mens vi gør det vi er bedst til – nemlig marketing. Vi lytter til jeres behov og tilbyder rådgivning og hjælp til den helt rigtige skræddersyede marketing-løsning.

Ekstern marketingafdeling med jeres behov i fokus 

Har I ikke selv en marketingmedarbejder eller -afdeling, så lad Flex Media hjælpe med ekstern markedsføring. Vi har altid jeres behov i fokus og skræddersyer løsningen efter jeres forretning. Vi kan hjælpe med alt fra planlægning og produktion til eksekvering og analyse.

Hos Flex Media kan vi tilbyde løsninger enten som supplement til jeres nuværende marketing, eller vi kan hjælpe med at udarbejde og drifte nye marketingtiltag for jer. Vi tilbyder blandt andet følgende services:

Vi skaber værdi for jeres forretning

Hos Flex Media er vi eksperter i forretningsforståelse, og vi tilbyder derfor også en grundig analyse af jeres forretning og målgruppe, for at kunne give jer den bedste marketingløsning. Vi prioriterer derfor løbende dialog og tilbyder rådgivning og sparring lige såvel som konkrete løsninger til jer.  

Flex Media har siden 2004 arbejdet med at skabe værdifulde løsninger til virksomheder, hvor vi bl.a. har varetaget outsourcing marketing for alle typer virksomheder. Vores hold af erfarne medarbejdere er specialiseret inden for et bredt område af digital marketing.

Er online markedsføring vigtigt?

Svaret er i den grad ja. Jeres tilstedeværelse online, som virksomhed, er vigtig og af stor betydning for jeres forretning. Det kan dog være svært og ressourcekrævende at få det fulde overblik over, hvor og hvordan I mest effektivt skal sætte ind over for jeres målgruppe. Lad Flex Media hjælpe, så gør vi alt arbejdet, der sikrer en målrettet og succesfuld markedsføring.

På udkig efter outsourcing markedsføring?

Få et uforpligtende tilbud fra Flex Media.

Vi er altid klar på nye udfordringer og vores mangeårige erfaring i branchen gør, at vi kan skræddersy unikke løsninger, der matcher jeres behov og altid tager udgangspunkt i netop jeres virksomhed. Vores tilgang er analytisk og datadrevet, hvilket gør os i stand til skabe den helt rigtige marketingsstrategi til jer.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende bud på, hvordan vi kan hjælpe jer med ekstern markedsføring.

Find vores kontaktinformationer her.