Kom i gang med din søgemaskineoptimering - Vi tilbyder en SEO startpakke

Denne SEO startpakke er en rigtig god opstartspakke, der hjælper dig i gang med at blive fundet på søgemaskinerne.

Kom i gang med din søgemaskineoptimering med Flex Media

Den indeholder grundlæggende analyser samt indhold til de første 2 søgeord.

Trafikanalyse

Vi analyserer dine nuværende besøgende på baggrund af dit websites statistik. Således finder vi de mest besøgte sider, finder ud af på hvilke søgninger dit site oftest fremkommer og vurderer herefter dit websites tiltrækningskraft på baggrund deraf. Med andre ord, hvad skal der til for at skaffe flere relevante besøgende til dit website.

Søgeordsanalyse

Vi hjælper dig med at finde og prioritere de to søgeord eller søgeordskombinationer, der bedst opfylder dine mål med at blive fundet på danske og internationale søgemaskiner.

I vores søgeordsanalyse kan du se de søgeord, der kan give dig flest besøgende. Ligesom den også fortæller dig, på hvilke søgeord konkurrencen er størst.

To landingssider

Landingssider er sider, der er lavet til at blive fundet på bestemte søgeord. Her kan du fortælle dine besøgende mere om dine produkter eller ydelser, og skabe en tættere kontakt til dem.

Siderne udarbejdes med indhold og virkemidler, så de er egnet til at modtage dem, der klikker på dit søgeord eller din søgeordskombination på Google.

Kontakt os for at høre mere
 

kom i gang med din søgemaskineoptimering