Dynamicweb Visma.net Connector

Sprog   UK   NL   NO    SE 

For at maksimere effektiviteten af jeres forretningsprocesser er det afgørende at have en smidig integration mellem DynamicWeb-platformen og jeres Visma.net.

Fordele ved Connectoren

Med DynamicWeb Visma.net Connectoren, der er en integration med alle standard funktionerne, kan I opnå en række fordele.

Først og fremmest kan I spare tid og minimere risikoen for fejl ved at eliminere manuel indtastning af data, og ved at automatisere overførslen af ordrer, fakturaer og andre oplysninger mellem DynamicWeb og Visma.net kan I reducere arbejdsbyrden og frigøre ressourcer til andre vigtige opgaver.

En anden fordel ved DynamicWeb Visma.net integration er muligheden for at skabe en sammenhængende og konsistent kundeoplevelse.

Connectoren sikrer, at jeres DynamicWeb-platform automatisk bliver beriget med opdaterede data fra jeres Visma.net om produkter, lagerbeholdning, eventuelle lagerlokationer og kundeforhold, ligesom kunderne får adgang til deres kundespecifikke priser og rabatter i den korrekte valuta.

Dette giver jer mulighed for at levere personligt tilpassede tilbud og skabe stærkere kunderelationer.

Connectoren opdateres løbende.

 

Connectoren - udvalgte data

Visma.net-> DynamicWeb
Produktdata
Styklister
Kunder
Kundespecifikke priser/rabatter mv.
Betalingsmetoder
Betalingsbetingelser
Valutaer
Brugere, brugergrupper (Kontaktpersoner)
Lager (evt. flere lagre)
Forsendelsesmetoder
Kunde, bruger og medarbejder status

DynamicWeb -> Visma.net
Ordrer
Levering
Styklister

Visma.net -> DynamicWeb kundecenter
Fakturaer
Kreditnotaer
Kundedata

Version 1.3
DynamicWeb 9 All-in-One Business eCommerce fra 9.10 Custom
DynamicWeb 9 All-in-One Business PIM fra 9.10 Custom
DynamicWeb 10 eCommerce
DynamicWeb 10 PIM

Understøtter Visma.NET salgsordre API v3.

Priser

Opstart

Dkr. 2.000,-

Licens pr. måned

Dkr. 1.600,-

I dette er inkluderet leveringen af pakken, ligesom en vejledning til partneren, der skal sætte connectoren op.

Onboardingpakke

Dkr. 5.000,-

Vores onbordingpakke er et tilvalgsprodukt, der inkluderer 5 timers assistance til partneren, der skal sætte connectoren op.

Support pr. time

Dkr. 1.200,-

I kan tilvælge løbende support på opsætningen af integrationen.

Priserne er ekskl. moms.

Connectoren er en integration mellem DynamicWeb og Visma.net. Connectoren kan sættes op af jeres IT-partner.

Der er et interface i DynamicWeb hvori man konfigurerer connectoren, og man skal ikke foretage nogle ændringer i Visma.net.

Selve Connectoren

DynamicWeb Visma.net integrationen er en connector, der sørger for at produkter, priser mv. kommer korrekt over i Visma.net, som får ordredata retur, og  som så sender fakturaer og kreditnotaer tilbage til DynamicWeb i kundens kundecenter. 

Connectoren er nem at installere, fleksibel og skalerbar

Connectoren konfigureres direkte i DynamicWeb, og der er en god dokumentation, der gør den nem at implementere.


Connectoren leveres med prækonfigurerede dataintegrationsjob til standard DynamicWeb felter, og hvis løsningen skal bruge brugerdefinerede felter ("egenskaber" i Visma.net terminologi) fra Visma.net, kommer de helt automatisk med over.

Såfremt klienten har ønsker til nye funktioner, felter eller yderligere data, er der oftest mulighed for, at connectoren kan tilpasses.

Efter opsætningen skal den blot testes og deployes.

 

Bestil DynamicWeb Visma.net connectoren.

Når vi modtager din bestilling kontakter vi dig for at koordinere den digitale levering.

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.

Integrationer er ofte en større investering især at implementere men også at vedligeholde. Med denne connector får man nemt og hurtigt forbindelse mellem DynamicWeb og Visma.net og alle standard funktionerne er inkluderet.  Denne connector eliminerer udviklingsomkostninger, og sikrer en stabil drift for vores fælles kunder, og derfor ser jeg den som en naturlig del at implementere, når man vil forbinde sin Visma.net og DynamicWeb.

Torben Jeppesen

Team Leader - Visma Cloud ERP
Torben Jeppesen
Flex Medias Visma.net connector sikrer en problemfri dataudveksling mellem DynamicWeb og Visma.net. Det giver en hurtig, gnidningsløs og omkostningseffektiv integration og dermed implementering af DynamicWeb e-commerce for de virksomheder, der bruger Visma.net som deres primære ERP-løsning. Tilmed muliggør det en effektiv styring af deres online salgskanaler. Connectoren sættes nemt op via et interface i DynamicWeb, og den er allerede succesfuldt implementeret af 4 forskellige DynamicWeb partnere på løsninger i Danmark og Norge.

Christian Beer

CEO and Co-Founder - DynamicWeb
Christian Beer

CASE: ERIK LARSEN & SØN

Erik Larsen & Søn gør produktdata til en konkurrencefordel

For bedre at kunne strukturere og distribuere produktdata valgte den danske produktionsvirksomhed en DynamicWeb PIM (Product Information Management) og webshopløsning integreret til Visma.net, som gør det muligt for dem at arbejde med stamdata, kundespecifikke priser og rabatter på tværs af deres forhandlere og markedspladser. Alt sammen håndteret i én platform og med én integration i en enkel og fleksibel opsætning.

Nu kan Erik Larsen & Søn strukturere og distribuere deres produktdata, optimere deres interne forretningsprocesser og give deres kunder en bedre købsoplevelse. Alt sammen fra en enkelt løsning.

Hold dig opdateret om DynamicWeb Visma.net Connector

Hold dig opdateret omkring ændringer, udvidelser og nye muligheder i connectoren.

 

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om DynamicWeb, online marketing eller vores andre løsninger til din virksomhed!