DYNAMICWEB LØSNING

Med Dynamicweb får I en løsning der opfylder jeres behov inden for CMS, website, webshop og email marketing 

Dynamicweb giver jer et stærkt udgangspunkt til at styrke jeres online forretning og marketing. Dynamicweb samler nemlig det I skal bruge i én platform, og giver jer mange muligheder for at arbejde professionelt med jeres marketing, og tilbyde kunderne gode oplevelser.

 

Dynamicweb tilbyder content management, webshop, email marketing, et godt integrationsværktøj til at lette integration til for eksempel Microsoft Dynamics (Navision). Endeligt tilbyder Dynamicweb også PIM, i én og samme løsning.

Det er nemt at finde hjælp til brug af CMS, da der findes en meget udførlig Dynamicweb manual.

Vil du læse mere om Dynamicweb – så download brochuren her

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.

All-in-one CMS der styrker jeres online forretning 

Hvis I vælger at bruge Dynamicweb som CMS, får I et system, der opfylder jeres behov for CMS og integration til andre programmer. Dynamicweb er et stærkt værktøj, som tilbyder en lang række funktioner, der kan optimere jeres forretning og øge jeres omsætning, samtidig med at I kan spare tid og ressourcer.

Med Dynamicweb får I mulighed for:

  Content management
  E-commerce
  Solidt integrationsværktøj
  E-mail marketing og e-mail automation
  Søgeordsanalyse til optimering af SEO indhold
  Product Information Management (PIM)

Dynamicwebs platform giver mulighed for at til- eller fravælge forskellige moduler, så I får de muligheder, der passer til netop jeres behov.

Levér personaliseret indhold til kunder og øg jeres omsætning med integration

Dynamicweb har et solidt integration framework, der gør det muligt at integrere med eksterne datakilder, for eksempel CRM eller ERP systemer, men også andre programmer. Med Dynamicweb kan I levere personaliseret indhold til brugerne på siden, for eksempel relevante produkter, tilbud m.m., baseret på købshistorik eller anden data om kunden. Det gør indholdet mere relevant og kan være et stærkt værktøj til at øge konverteringsraten. Hvis I har en webshop, kan I også gennem integration mellem Dynamicweb og jeres ERP system få et effektivt ’out of the box’ kundecenter, som viser tidligere ordrer, favoritvarer, mulighed for genbestilling m.m.

I kan selv spare tid ved automatisk at have opdaterede informationer om ordrer, betalinger, lagerstatus, kunder m.m. på siden.

Med en standard opsætning af integration til for eksempel Navision eller Microsoft Dynamics 365 er I hurtigere i gang.
 

Dynamicweb er et godt e-commerce værktøj, der understøtter og kan optimere jeres B2B eller B2C forretning effektivt

– uanset om I har en webshop eller ej


I Dynamicweb kan I oprette forskellige typer automatisk indhold, der fanger besøgendes interesse, giver dem lyst til at lære mere og fastholder dem på siden. I kan også oprette kontaktformularer, gated content og lignende til at generere leads. Med eller uden en webshop kan I altså få stor gavn af Dynamicwebs funktioner til at optimere jeres website, marketing og kundeoplevelser.

Samtidig er Dynamicweb et særligt stærkt værktøj inden for webshops på grund af det gode integration framework og overskuelige PIM, der gør, at I altid kan holde styr på jeres produktinformationer.

Tag endelig fat i os og hør, hvad vi kan gøre for netop jeres virksomhed

Vi skræddersyer en løsning, der passer til jer

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan lave Dynamicweb løsninger, der passer til jer

Vil I vide mere om en Dynamicweb løsning?

 

Google - ikon