Virksomhedspræsentationer

virksomhedspræsentationer

 

Hvorfor skal du vælge en professionel PowerPoint præsentation fra Flex Media?


Fordelene ved en PowerPoint-præsentation fra os er mange. Den værdi du får ud af vores løsninger, afhænger af dit behov. Når du vælger en PowerPoint-præsentation fra os, kan du se frem til:

En tilpasset løsning

Hver præsentation er unik. Vi tilpasser vores løsninger for at imødekomme dine specifikke behov og mål.

Et professionelt udtryk

Præsentationer af høj kvalitet, der afspejler dit professionelle image og styrker dit brands troværdighed.

Tidsbesparelse

Spar værdifuld tid med vores effektive designproces, så du kan fokusere på dit indhold, dit budskab, og det du gør bedst.

Forbedret engagement

Vores designs bidrager til, at dit publikum forbliver engageret og interesseret gennem hele din præsentation.

 

Sådan kommer du i gang med en PowerPoint-løsning der brænder igennem


Fortæl os om dine behov og mål, så vi kan tilpasse vores løsning til dig.

virksomhedspræsentationer powerpoint designmanual

EN DESIGNMANUAL

Vil du gerne have et PowerPoint-design, der er professionelt og strømlinet hver gang?

Så kan vi lave en designmanual til dig, der løser den opgave.

virksomhedspræsentationer powerpoint presentation

EN POWERPOINT SKABELON

Har du brug for en solid ramme til de budskaber, du skal præsentere?

Så kan vi lave en professionel PowerPoint-skabelon til dig så du kun skal udfylde
den.

virksomhedspræsentationer opgradering powerpoint præsentation

EN OPGRADERING AF DIN EKSISTERENDE 
POWERPOINT-PRÆSENTATION

Har du allerede lavet en PowerPoint, som du vil have skal stå endnu skarpere?

Så hjælper vi dig med afsæt i dine mål og behov

Der er forskel på ordentlige virksomhedspræsentationer og nogle der ikke hænger ordentligt sammen – man kan se det med det samme.


Der er flere elementer i en virksomhedspræsentation der skal overvejes når en præsentation skal udarbejdes, som; struktur og indhold, budskab, design, animationer, billeder og teknik.

Animationer


Animationer skal kun bruges for at understøtte indhold eller budskab, ligesom animerede sideovergange skal holdes simple.

Billeder


Brug af billeder, er med til at gøre jeres virksomhedspræsentation spændende og flot. Vi anbefaler professionelle billeder som udgangspunkt, og ikke nødvendigvis anvendt ens på alle slides, ligesom clip-art bør undgås.

Teknik


Det er vigtigt at overveje hvilke versioner af PowerPoint jeres virksomhedspræsentation skal passe til. Hvis der er flere der anvender præsentationen, og som også tilpasser den lidt til hver målgruppe, skal de elementer der anvendes kunne fortolkes af de versioner af PowerPoint brugerne har installeret.

Indhold


Der skal være en disposition på jeres virksomhedspræsentation, og den skal være logisk. En indholdsfortegnelse giver f.eks. publikum en idé om emnerne og et overblik. Overvej hvilke elementer der skal med, hvilke afdelinger, produkter, procedurer, strategier, mål mv. der skal præsenteres, og hvordan det skal præsenteres.

Budskab


Der er mange ting der er vigtige at vise i situationen, for at præsentaere virksomheden bedst muligt, men bagefter husker brugeren kun enkelte overordnede ting, f.eks. at I er meget fokuseret på kvalitet eller måske levering til tiden. I stedet for at lade det være op til tilfældighederne, så tænk over, hvad I gerne vil huskes for, og tænk indholdselementer der understøtter dette ind.

Design


Designet på jeres virksomhedspræsentation skal ligge op af jeres website, brochurer mv. således jeres overordnede designlinie bevares, samtidig skal det ikke være for dominerende, da indholdet er det vigtige i præsentationen, og det skal naturligvis tilpasses skabelonen.

Få mere viden om vores PowerPoint design her

Vi tilpasser jeres virksomhedspræsentationer efter jeres behov og ønsker


Når vi udarbejder en virksomhedspræsentation er der mange forhold vi tager i betragtning ud over ovenstående, bl.a. også målgruppernes forskellighed, jeres primære og sekundære budskaber og virkemidler, skabelonens opbygning, versionsstyring, sprogversionering mv.

Der er en hel del at tage stilling til, og vi har erfaringen i at hjælpe jer med at gennemføre denne proces, så I ender med et PowerPoint design tilpasset jeres ønsker, en PowerPoint skabelon tilpasset jeres behov, farveskema, regler for typologi, billeder og meget mere - kort sagt, en ny gennembearbejdet virksomhedspræsentation.

Sammen finder vi den bedste løsning for dig


Lad os sammen løse din PowerPoint-opgave, så du får succes med dine præsentationer.

Kontakt os i dag og fortæl os om din udfordring.

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.