DYNAMICWEB CMS

Optimer jeres online forretning med et
all-in-one CMS

Dynamicweb – En samlet platform til understøttelse af jeres website eller webshop

I den digitale tidsalder er det vigtigt som virksomhed at kunne følge med og møde kunderne dér, hvor de er, og give dem gode oplevelser i mødet med jeres virksomhed på tværs af forskellige kanaler. Dette muliggør Dynamicweb.

 

Dynamicweb er et all-in-one CMS til understøttelse af jeres webshop, website og online marketing - med denne platform får I, hvad I skal bruge for at optimere jeres online forretning.

Flex Media er certificeret Premium Solution Partner hos Dynamicweb

Vi kan hjælpe jer med at lægge en strategi, udvikle et website eller webshop i Dynamicweb og holde den løbende opdateret.

En samlet løsningMed Dynamicweb får I CMS, E-commerce, online marketing og PIM (Product Information Management) ét sted. Dynamicweb er en anerkendt all-in-one platform til at optimere jeres online forretning. Platformen samler det, I skal bruge for at levere den bedste oplevelse til jeres (potentielle) kunder på tværs af platforme.Samtidig er Dynamicweb en platform, der letter jeres arbejde, og skaber nye muligheder, fordi den samler flere elementer af online marketing. Det er et værktøj, der kan understøtte hele jeres online forretning – også hvis I ikke har en webshop. Med Dynamicweb kan I holde jeres website eller webshop opdateret, og spare tid og ressourcer, fordi det I skal bruge, er samlet ét sted.Dynamicweb giver jer mulighed for blandt andet at sende nyhedsbreve, lave personaliseret indhold, kundeklubber, kundecenter, log-in funktion, udløbsdato på sider og meget mere. I får også et effektivt integration framework, der gør det muligt at integrere med for eksempel Navision eller Microsoft Dynamics 365.

Skab personaliseret indhold og flere konverteringer med Dynamicweb CMS

Dynamicweb kan integrere med en lang række programmer, og også jeres CRM og ERP-system. Derfor kan I give besøgende en personaliseret oplevelse, når de besøger jeres website eller webshop – også selvom de ikke er logget ind. Det kan gøre, at kunderne oplever indholdet som mere relevant, og dermed kan I få flere konverteringer. Med data om den enkeltes tidligere besøg, interaktioner på siden, køb, m.m. kan kunderne segmenteres og derudfra få vist personaliseret indhold som for eksempel personlige anbefalinger, målrettet indhold eller tilpassede priser.

Case: Digital marketing til segmenterede målgrupper i sundhedssektoren

Vi leverer all-round marketing løsninger skræddersyet til den enkelte virksomhed, deres målgruppe(r) og mission. For Fysiodema har vi udviklet og eksekveret på en målrettet strategi for marketing indsatser på tværs af platforme. En 5 dobling i besøg fra sociale medier og en fordobling i organisk besøgende er bare nogle af de gode resultater. 

Læs casen om hvordan Fysiodema har fået en mærkbar stigning i henvendelser

Flex Media styrker jeres online forretning

Flex Media tilbyder flere muligheder for at styrke jeres online forretning, så I får bedre synlighed og flere leads.
Vores team har stor erfaring med planlægning af strategisk online markedsføring, tekstforfatning, sociale medier, webprogrammering, design og meget andet. 

Vi kan fungere som jeres komplette eksterne marketingsbureau eller blot understøtte dele af jeres online marketing,
for eksempel Google Ads, SEO, nyhedsbreve, sociale medier eller website. Flex Media tilbyder professionelle løsninger inden for alt online markedsføring,
og vi kan hjælpe jer hele vejen fra strategi til eksekvering og effektmåling. I fællesskab med jer finder vi ud af, hvad jeres virksomhed har brug for.

Er I interesserede i en Dynamicweb løsning?

Har I et website eller en webshop, som I gerne vil optimere med målrettet online marketing? Eller skal I til at oprette en?
Så kan vi hjælpe jer godt på vej og selvfølgelig også holde indholdet opdateret løbende sammen med jer.

Vi tager gerne et indledende møde med jer, hvor vi kan snakke om hvad I har brug for i et CMS system,
hvad Dynamicweb kan tilbyde og om det er den rigtige løsning til jeres behov. Vi finder i fællesskab med jer frem til,
hvad I har brug for til at understøtte jeres online forretning, og hvordan vi kan løse jeres behov effektivt.

Ring eller skriv til os i dag og hør, hvad vi kan tilbyde inden for Dynamicweb CMS.

 

Google - ikon