DYNAMICWEB ECONOMIC INTEGRATION

Det er muligt at lave en integration mellem Dynamicweb og economic ved hjælp af vores integration app.

Fra e-conomic får I varer, priser, lagerbeholdning, lagerlokation, mål mv. med over i webshoppen. Dynamic opretter ordrer i e-conomic med – varenummer, antal, pris, evt. fragt mv.  Kundedata fra Dynamicweb bruger e-conomic til automatisk at oprette kunden. Så kan faktura i e-conomic nemt laves, og samtidig er lagerbeholdningen altid opdateret.

Nedenfor har vi beskrevet nogle af de funktioner der er i integrationen.

Produkter synkroniseres f.eks. én gang i døgnet, med mindre I sætter en kørsel i gang fra Dynamicweb, og produkter oprettes eller opdateres med dataændringer, som f.eks. lagerbeholdning, priser, overskrifter mv.

 

Hvis I arbejder med flere salgssteder, f.eks. en butik og webshop, kan løsningen sættes op, så e-conomic opdateres løbende, så er lager beholdningen altid up-to-date.

 

 

 

Rent praktisk kan I ved et klik i Dynamicweb, under ordrebehandlingen på ordren, overføre ordren til e-conomic, hvor ordren lægger sig som en ny ordre under Salg/Ordrer.

Kundens navn kan både oprettes som kunde navn og kontaktperson i e-conomic, hvis et firmanavn ikke indtastes (bruges typisk i en B2C shop).

Hvis kunden ikke er logget ind, oprettes kunden med nyt kundenummer (typisk de sidste 8 cifre der er indtastet som telefonnummer), og hvis det er B2C kunder, kan I vælge, at kundens navn og kontaktpersonen i e-conomic bliver identisk med kundens navn på webshop ordren.

Arbejder I med lager i e-conomic, vil varerne på bestillingerne i webshoppen blive trukket fra det rigtige varelager.

Economic dynamicweb integrationen tager også højde for varianter, og det betyder, at man ikke behøver at have en produktside for alle varianter på webshoppen. Hovedproduktet oprettes med billede og beskrivelse, med varianterne nedenunder, og kunden kan bestille den variant, der er behov for.

Når indbetalingerne fra webshoppen skal udlignes i e-conomic, er webordrenummeret den unikke identifikator, der både fremgår i betalingsløsningen og vores Dynamicweb economic integration sikrer, at den også vises på fakturalinjen, så man er sikker på, at det er den rigtige ordre der udlignes.


Der er flere muligheder i vores Dynamicweb economic integration, og den kan oftest også tilpasses til de ønsker og krav, I måtte have.


Vi laver gerne en demonstration af, hvorledes integrationen fungerer i en live e-conomic Dynamicweb integration, så I får set, hvordan det fungerer i praksis.

Ring til os på 4817 6666 eller skriv til info@flex-media.dk, hvis I er interesserede i at vide mere.

 

 

 

 

 

 

CASE

Kreta Mads Dynamicweb e-conomic integration

Kreta Mad sparer 450 timer årligt med automatisering af processer
 

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer, som Dynamicweb partner

Vil I vide mere om en Dynamicweb løsning?

 

Google - ikon