DYNAMICWEB ECONOMIC CONNECTOR

DynamicWeb e-conomic integration etableres nemt og hurtigt gennem connectoren.

Fordele ved Connectoren

Fra e-conomic får I produkter, priser, lagerbeholdning mv. med over i webshoppen. DynamicWeb opretter ordrer i e-conomic. Kundedata fra DynamicWeb bruger e-conomic til automatisk at oprette kunden. Så kan faktura i e-conomic nemt laves, og samtidig er lagerbeholdningen altid opdateret.

Nedenfor har vi beskrevet nogle af de funktioner der er i integrationen.

Produkter synkroniseres f.eks. én gang i døgnet, med mindre I sætter en kørsel i gang fra DynamicWeb, og produkter oprettes eller opdateres med dataændringer, som f.eks. lagerbeholdning, priser, overskrifter mv.

DynamicWeb e-conomic Connectoren – Udvalgte data

e-conomic-> DynamicWeb
Produktdata
Pris
Kostpris
Valuta
Moms
Lagerbeholdning (Tilgængelig) inventory.available
Betalingsbetingelser
Brugere, brugergrupper
Shipping

DynamicWeb -> e-conomic
Ordrer
Levering

Version 1.2
DynamicWeb 9 All-in-One Business eCommerce fra 9.10 Custom
DynamicWeb 9 All-in-One Business PIM fra 9.10 Custom
DynamicWeb 10 eCommerce
DynamicWeb 10 PIM

Roadmap
Løbende opdatering, som SOAP endpoints udskiftes til REST API

Priser

Opstart

Dkr. 2.000,-

Pr. måned

Dkr. 445,-

I dette er inkluderet leveringen af pakken, ligesom en vejledning til partneren der skal sætte connectoren op.

Onboarding pakke

Dkr. 5.000,-

Vores onbordingpakke er et tilvalgsprodukt, der inkluderer 5 timers assistance til partneren der skal sætte connectoren op.

Support pr. time

Dkr. 1.200,-

I kan tilvælge løbende support på opsætningen af integrationen.

Priserne er ekskl. moms.

Connectoren er en integration mellem DynamicWeb og e-conomic. Der er et interface i DynamicWeb, man bruger til at sætte den op, og hvori man konfigurerer den.

Connectoren kan sættes op af en DynamicWeb partner uden brug af en e-conomic partner.

Eksempler fra Connectoren

I konfigurationen af connectoren kan I f.eks. indstille den til at overføre ordrer fra DynamicWeb automatisk til e-conomic, eller at I gør det manuelt.

Rent praktisk kan I ved et klik i DynamicWeb, under ordrebehandlingen på ordren, overføre ordren til e-conomic (eller flere ordrer på én gang). Hvad I vælger afhænger af, om I foretager ordrebehandlingen i e-conomic eller i DynamicWeb. Ordrer fra e-conomic lægger sig i e-conomic som ny ordre under Salg > Ordrer. 

Kundens navn kan både oprettes som kundenavn og kontaktperson i e-conomic, hvis et firmanavn ikke indtastes (bruges typisk i en B2C shop).

Hvis kunden ikke er logget ind, oprettes kunden med nyt kundenummer (typisk de sidste 8 cifre, der er indtastet som telefonnummer), og hvis det er B2C kunder, kan I vælge, at kundens navn og kontaktpersonen i e-conomic bliver identisk med kundens navn på webshop ordren.


Når indbetalingerne fra webshoppen skal udlignes i e-conomic, er webordrenummeret den unikke identifikator, der både fremgår i betalingsløsningen og vores DynamicWeb economic Connector sikrer, at den også vises i oversigten "Åbne fakturaer" i e-conomic, så man er sikker på, at det er den rigtige faktura der udlignes.


Der er flere muligheder i DynamicWeb economic connectoren, og den kan oftest også tilpasses til de ønsker og krav, I måtte have.


Vi laver gerne en demonstration af, hvorledes integrationen fungerer i en live e-conomic DynamicWeb integration, så I får set, hvordan det fungerer i praksis.

Ring til os på 4817 6666 eller skriv til info@flex-media.dk, hvis I er interesserede i at vide mere.


Bestil DynamicWeb e-conomic connectoren

Når vi modtager din bestilling kontakter vi dig for at koordinere den digitale levering.

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.

Vi har siden 2021 haft vores DynamicWeb integreret op med e-conomic igennem Flex Media's Connector. I den tovejs integration bliver produkter, der oprettes i e-conomic, automatisk overført til DynamicWeb med alle de nødvendige data. Lagerbeholdningen er altid opdateret i DynamicWeb, og ligeledes bliver priser også opdateret flere gange i døgnet fra e-conomic, så vi nemt og enkelt kan strømline vores prissætning centralt. Kundeordrer i Dynamicweb bliver effektivt sendt i vores e-conomic som en åben ordre, så vi kan fakturere direkte fra vores regnskab, og nye kunder bliver også automatisk oprettet i e-conomic. Vi har aldrig oplevet nedetid på Connectoren, som altid kører effektivt efter planen, og sparer os for et utal af manuelle arbejdstimer. Den er nu opdateret til det nye e-conomic REST API, og virker fortsat upåklageligt.

Phillip Steensen

Korsør Hvidevarecenter
Phillip Steensen

Hold dig opdateret om DynamicWeb e-conomic Connector

Hold dig opdateret omkring ændringer, udvidelser og nye muligheder i connectoren.

 

 

 

 

 

 

 

CASE

Kreta Mads DynamicWeb e-conomic integration

Kreta Mad sparer 450 timer årligt med automatisering af processer
 

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer, som DynamicWeb partner

Vil I vide mere om en DynamicWeb løsning?