DYNAMICWEB PIM

Dynamicweb en platform, der samler CMS, Ecommerce, PIM og Marketing

Dynamicweb en platform, der samler CMS, Ecommerce, Marketing og PIM. 

Derudover kan platformen udbygges med et Integration Framework til bl.a. Navision, Dynamics NAV, Dynamics AX og integrationer til bl.a. Microsoft Dynamics 365 og LS Retail. 

Dynamicweb PIM kan også fås som en standalone, og integreres op mod jeres nuværende Ecommerce platform. 

Der er mange fordele ved en Dynamicweb PIM og webshop på samme platform, dem kan du læse mere om på PIM Webshop siden

Dynamicweb PIM er udviklet med et fokus på Ecommerce, og det betyder at alle de standardiserede funktioner og mange specialfunktioner, der f.eks. er behov for i relation til håndtering af mange produkter og varianter og flere sprog/flere websites, naturligt er indbygget i Dynamicweb PIM. 

Det betyder også, at Dynamicweb er relativt hurtigt at implementere ift mange andre PIM systemer, hvilket naturligvis også slår igennem på økonomien i et Dynamicweb PIM projekt. 

 

Vores programmører i Danmark og Letland har implementeret mange Dynamicweb løsninger både med og uden integrationer til ERP og CRM systemer.

Vi er helt i front med Dynamicweb PIM platformen, hvor vi hjælper virksomheder med at få styr på deres produktinformationer, workflows og interne arbejdsgange samt feeds til shops og annoncering


Data et sted 

Brug Dynamicweb PIM til nedarvning af data på tværs af varianter, produktgrupper og sprog.


Automatisér produktion af bl.a. kataloger 

I kan automatisere processerne med at oprette produktark, prislister, brochurer og kataloger, og det gør samtidig muligt at lade jeres kunder, leverandører og/eller medarbejdere oprette deres kunde-specifikke kataloger via jeres website.


Manuelle processer automatiseres 

I kan berige adskillige produkter med fotos, logoer, tekst og andre typer data på én gang og fra ét sted. Det sparer meget tid i forhold til, når hvert produkt skal opdateres enkeltvist.


Prædefinerede processer 

I Dynamicweb PIM kan forskellige workflows automatiseres, så de forskellige personer/afdelinger der skal ind over en ny side, nyt produkt, nyhed og lign., automatisk notificeres via e-mail, når der er noget nyt man skal ind over, enten at godkende eller at berige med yderlige data.


Brugerdefineret PIM-dashboard  

De enkelte medlemmer kan få deres egne dashboards med personlige widgets til at holde styr på relevant data, typisk den data de er ansvarlige overfor. Da alle felter der er sat op kan trackes her, kan alt i princippet vises, f.eks. kan man få en oversigt over alle produkter uden specifikationer, eller uden vægt, eller som ikke er godkendt, listen er principiel uendelig. Og det giver et overblik over de sider/information/produkter, der skal gøres noget ved. 


Produkt monitorering 

Dynamicweb PIM gør det muligt, altid at have et overblik. Det er muligt at definere dynamiske produktlister som f.eks. nyeste godkendte produkter, seneste produktændringer, produkter med manglende data osv. Det giver et overblik i organisationen.


Live frontend visning på jeres site 

Korrektur (visning) af produktets indhold, direkte i LIVE Ecommerce miljø. Distribuér links til f.eks og kollegaer for hurtigere godkendelse, også før publicering.


Optimale arbejdsprocesser 

Dynamicweb PIM gemmer alle versioner af dine produktændringer, er der sket en fejl, kan du rulle tilbage, og processen understøttes af et veludbygget workflow koncept. 


Håndtér sprog og oversættelser 

Sprog- og produktfelter kan eksporteres til Excel, som kan deles med dem der oversætter, så de f.eks. modtager de engelske tekster, der skal oversættes, som I så kan importere efterfølgende.


Multiredigering af flere produkter 

Her kommer en af favoritterne, vælg de produkterfelter, du ønsker at se, når du skal håndtere content, oversættelser, kategorisering, samt arbejde med varianter og relaterede produkter. Eksempelvis, I har oprettet 4 nye produkter i en varegruppe med 10 ret ens produkter, så kan I vælge at se f.eks. felterne ”Title” og ”Description” som det eneste for alle 10 produkter i en liste, hvor felterne kan redigeres. Det vil sige, I kan sikre at Titler og  Descriptions ikke er ens, men ikke for forskellige heller, eller I kan vælge at se produktbeskrivelsen for alle 10 produkter, så I enten kan kopiere den eksisterende produktbeskrivelse ind fra et af de andre produkter i varegruppen, og så lave en eventuel nødvendig ændring for de nye produkter. Det her er værktøjet alle brugere der opretter og vedligeholder content elsker.

Dette var kun et kort overblik over enkelte Dynamicweb PIM funktioner, Feeds kan naturligvis både modtages og distribueres, der er levering af data til Amazon, produktblade og prislister kan automatisk oprettes og asset warehouse, hvor forhandlere f.eks. kan tilgå og hente produktbilleder og specifikationer.

Der er så mange features i Dynamicweb PIM, at vi helst gerne vil præsentere dem for jer.
 

Tag endelig fat i os og hør, hvad vi kan gøre for netop jeres virksomhed

Vi skræddersyer en løsning, der passer til jer

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer, som Dynamicweb partner

Vil I vide mere om en Dynamicweb PIM løsning?

 

Google - ikon