DYNAMICWEB PARTNERSKIFTE

Er det på tide at få set på jeres Dynamicweb løsning med friske øjne?

Det er naturligvis muligt at skifte Dynamicweb partner, og ret enkelt. I skal blot udfylde en partnerskifte erklæring til Dynamicweb. Dynamicweb partnere udvikler alle med udgangspunkt i den samme platform, hvilket er en fordel, når man ønsker at gennemføre et partnerskifte.

Inden et partnerskifte, er det naturligt at mødes, og høre om de udfordringer eller ønsker I står med i relation til jeres løsning. I lærer os at kende, og vi lærer jer at kende.

Oftest giver det også god mening, at vi gennemgår jeres nuværende løsning i et code review, hvor vi får en status på kodningen i jeres nuværende løsning, og eventuel custom code, både i relation til eventuelle udviklingsønsker, til Dynamicweb opdateringer og den daglige drift.

Er I interesserede i at høre nærmere om et Dynamicweb partnerskifte, så giv os et ring eller send os en besked, så finder vi sammen tid til et indledende møde, hvor vi kan præsentere os for hinanden.

 

Vores programmører i Danmark og Letland har implementeret mange Dynamicweb løsninger både med og uden integrationer til ERP og CRM systemer.

Vi er helt i front med Dynamicweb PIM platformen, hvor vi hjælper virksomheder med at få styr på deres produktinformationer, workflows og interne arbejdsgange samt feeds til shops og annoncering.

  Ønsker I en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe jer

- så udfyld formularen her

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.

Dynamicweb Premium Solution Partner

– Skal vi også være jeres nye partner?  

Flex Media har siden 2007 været certificeret Dynamicweb Partner og hjulpet en lang række kunder med at få gode resultater. Vi kan også blive jeres partner, og i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan understøtte jeres virksomheds website eller webshop, og hvilken løsning i Dynamicweb, der giver mening for netop jer. Kontakt os gerne for et indledende møde om jeres behov.

Vi har et stærkt team af medarbejdere, og kan både hjælpe jer med den digitale strategi og implementeringen, og stå for programmeringen i Dynamicweb, med vores certificerede Dynamicweb udviklere i Danmark og i vores afdeling i Letland. Vi kan for eksempel opdatere jeres website eller webshop, skabe et helt nyt website eller overføre indhold fra jeres tidligere CMS til Dynamicweb, ligesom vi kan integrere jeres webshop med f.eks. Microsoft Dynamics NAV eller Business Central. Vi kan også give support, hvis I selv vil opdatere noget i Dynamicweb. Vi skræddersyer en løsning, der passer til jer.

I 2018 blev Flex Media kåret til årets Dedicated Cloud Partner af Dynamicweb for at have skabt fremtidsorienterede løsninger, der imødekommer kundernes forskellige behov.

 

 

 

 

 

 

CASE

Botex valgte Flex Media

Lav hastighed, periodiske fejl, og en løsning der ikke var opdateret - det var bare nogle af Botex' udfordringer, som til sidst førte til partnerskifte. Hos Flex Media fik Botex en hurtigere og up-to-date Dynamicweb løsning med adgang til nye features, der giver en bedre oplevelse for både kunder og Botex.

Botex har en e-commerce løsning med B2C, et B2B site, integration til navision, og en shop specifik rettet mod de mere end 30 butikker i kæden. 

Tag endelig fat i os og hør, hvad vi kan gøre for netop jeres virksomhed

Vi skræddersyer en løsning, der passer til jer

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer, som Dynamicweb partner

Vil I vide mere om en Dynamicweb løsning?

 

Google - ikon