Dynamicweb og Business Central Integration 

Levér en konsistent oplevelse på tværs af alle digitale kanaler og enheder med DynamicWeb Business Central Integration 

Med DynamicWeb og Microsoft Business Central Integration får I en skalérbar løsning som nemt kan modificeres og udvides til at understøtte netop jeres forretningsprocesser i B2B eller B2C webshops med selvbetjeningsportaler. 

 

Optimer jeres forretningsprocesser med DynamicWeb

  

Med DynamicWeb sikrer I hurtigere håndtering af købsprocessen fra ordre til betaling på jeres webshop, samtidig med at I optimerer flowet i jeres supply chain i integration. Det er desuden en fordel for jer, at det er muligt at bygge videre på jeres nuværende Business Central forretningslogik, så I ikke skal sætte jer ind i en masse nye systemer. 

Cloudbaseret system med på farten 

Business Central er et ideelt system, da det er cloudbaseret og dermed yderst fleksibelt, hvilket betyder, at du nemt kan få adgang til systemet, uanset hvor du befinder dig, eller hvilket tidspunkt på døgnet det er. Hvis du og din virksomhed vælger Business Central som system, vil der samtidig forekomme løbende og automatiske opdateringer, hvilket garderer virksomheden mod gamle forældet systemer. 

Integration der skaber gode kundeoplevelser  

Det er afgørende for en webforretning, at et system er brugervenligt og gnidningsfrit at anvende, og med kundespecifikke kataloger med individuelle sortimenter samt døgnåben selvbetjening, vil dine kunder føle sig godt taget imod. DynamicWeb tilbyder derudover lageroplysninger i realtid, så din webshop hele tiden er opdateret til gavn for både kunde, sælgere og forhandlere.

DynamicWeb - én samlet platform til flere webshops

  

Jeres virksomhed kan problemfrit håndtere flere webshops på samme platform med DynamicWeb, og samtidig er der mulighed for at vælge flere sprog, flere valuta- og betalingsmetoder. På den måde sikrer I jer, at jeres webshop kan anvendes af så mange kunder som muligt. Med integreret e-mail-marketing får I mulighed for at segmentere kunder og dermed sende personaliserede e-mails og målrette automatiserede e-mail-kampagner, hvilket viser, at I altid har den enkelte kunde i fokus.  

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om DynamicWeb, online marketing eller vores andre løsninger til din virksomhed!

 

Google - ikon