Hvad er de sociale medier?

Bliv klogere på de sociale medier og hvordan man anvender dem strategisk.

Flex Media giver dig her svar på, hvad er de sociale medier og hvordan de kan optimere din virksomhed?  

Sociale medier er online platforme, hvor mennesker kan socialisere og kommunikere med hinanden gennem tekst, billede og video. Eksempler på sociale platforme er blandt andet Facebook, Instagram og LinkedIn.

Udover at sociale medier bruges i private sammenhænge, så bliver de efterhånden også ofte anvendt af virksomheder til social medier markedsføring. De fleste virksomheder har opdaget potentialet i at bruge de sociale medier til at nå direkte ud til kunderne, da mange ofte tjekker deres sociale medier flere gange dagligt. Det er derfor oplagt som virksomhed at være tilstede på de sociale medier, og det er her, at vi hos Flex Media kan hjælpe.

Sådan kan du bruge de sociale medier til din online markedsføring 

Hos Flex Media har vi mange års erfaring med markedsføring på sociale medier. Vi ved derfor, hvordan man bedst muligt når ud til ens kunder på sociale medier som f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn.

Hos Flex Media kan vi blandt andet hjælpe dig med:

 

hvad er de sociale medier

Flex Media er jeres ideelle samarbejdspartner, når det kommer til de sociale medier

Hvad enten det drejer sig om markedsføring på LinkedIn, markedsføring på Instagram eller et helt tredje sted, så er Flex Media klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Først og fremmest udarbejder vi en strategi for de sociale medier i fællesskab, hvor vi blandet andet kommer ind på følgende:

  • Hvilken målgruppe henvender vi os til?
  • Hvilke medier er det relevant for din virksomhed at benytte?
  • Hvilket indhold er relevant for kunderne?
  • Hvor ofte skal der lægges indhold op?

Det strategiske formål går ud på at klarlægge, hvordan du bliver synlig på de sociale medier. Derudover er det også vigtigt at få styr på dine budskaber, da dit indhold skal være relevant, aktuelt og engagerende, så du både får følgere samt fastholder dem.

Abonnementsmuligheder hos Flex Media 

Flex Media tilbyder flere forskellige løsningsmuligheder til din virksomhed. I kan eksempelvis vælge at bruge os som jeres fulde eksterne marketingafdeling, hvor vi tager os af al jeres online markedsføring. Vi kan også i stedet supplere og blot tage os af jeres sociale medier. Uanset hvilket abonnement, der passer bedst til dig, så kan Flex Media blandt andet hjælpe dig med:

  • At oprette profiler på de sociale medier
  • Grafisk opsætning af logo og coverbilleder
  • Stå for content-produktion
  • Skrive og opsætte annoncer

Flex Media som den optimale løsning til dine sociale medier 

Flex Media har siden 2004 hjulpet firmaer med at finde svar på spørgsmålet, hvad er de sociale medier og hvordan kan brug af sociale medier hjælpe netop din online markedsføring? Flex Media hjælper dig med at finde den optimale social medie strategi, og vi sørger for, at du med hjælp fra vores kompetente medarbejdere får det højeste udbytte af din tilstedeværelse på de sociale medier. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak og hør, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her.