LEAD FORENSICS

Sæt turbo på jeres lead generering og B2B forretning med konkret indsigt i, hvilke virksomheder der har besøgt jeres hjemmeside

Nu har I mulighed for at få en unik indsigt i jeres B2B leads og gøre dem til salg. Med Lead Forensics får I synliggjort, hvem der har besøgt jeres hjemmeside, og hvilke specifikke sider eller produkter, de har kigget på. Lead Forensics er et software værktøj, der indsamler information om hvem, der har besøgt jeres hjemmeside – og hvem de relevante beslutningstagere i det givne firma er. Lead Forensics er førende inden for denne type af website visitor tracking.

Flex Media har indgået et samarbejde med Lead Forensics, og som Lead Forensics Partnere kan vi tilbyde jer muligheden for at optimere jeres salg med datadrevet målretning af jeres lead indsatser.

Målret salgsafdelingens arbejde med effektiv lead generering

Tag kontrol over jeres salg og succes ved effektivt at imødekomme potentielle kunder baseret på datadrevet leadgenerering. Via Lead Forensics kan I få konkret indsigt i besøgende på jeres hjemmeside, og derved identificere de mest relevante leads. Jeres salgsafdeling kan derved kommunikere målrettet til virksomheder, der allerede har vist interesse for jeres produkt, og bruge deres kræfter på en gruppe af specifikke leads, som har god sandsynlighed for at ville indgå i dialog og føre til konvertering.

 Lead Forensics er et unikt værktøj til leadgenerering og til at få indsigt i specifik data, som kan optimere jeres salgsprocesser. 

Med Lead Forensics kan I blandt andet få information om

  Besøg på hjemmesiden i real tid
  Den enkelte virksomhed, fx navn, lokation, industri
  Navn og kontaktinformation til relevante beslutningstagere i virksomheden
  Dato, tid og antal besøg på hjemmesiden fra samme virksomhed
  Besøgte sider og tid brugt på hjemmesiden ved hvert besøg

Design specifikke kriterier for hvilke rapporter jeres sælgere skal modtage

Det er langt fra alle besøg på hjemmesiden, som er et kvalificeret lead, og som det er nødvendigt at modtage information om. Derfor kan I selv designe en lang række specifikke kriterier for, hvornår I ønsker at modtage en rapport om leads, og I kan endda specificere hvilke sælgere, der skal modtage hvilke rapporter. På den måde skal salgsafdelingen eller hver account manager kun bruge tid på de mest kvalificerede leads. Kriterierne kan opsættes ud fra fx lokation på virksomhed, hvilke sider/produkter de har kigget på, handlinger på siden, antal besøg m.m. I kan også tracke besøg fra eksisterende kunder eller leads I allerede er i kontakt med – og sørge for at den relevante account manager får rapporten.

Med den specifikke data kan jeres salgsafdeling tage direkte kontakt til relevante beslutningstagere, og imødekomme de potentielle kunders interesse med en målrettet dialog - fordi I ved, hvordan de har ageret på jeres hjemmeside, og hvilke specifikke produkter eller ydelser, de har vist interesse for.

 Lead Forensics kan også integrere med jeres CRM, så fx jeres sælgere kan nøjes med at holde overblikket over leads ét sted.

Hvordan fungerer Lead Forensics?

Med et lille stykke kode på jeres hjemmeside tracker Lead Forensics hvilke IP adresser, der besøger hjemmesiden. IP adresserne bliver derefter sammenholdt med Lead Forensics’ veludbyggede database over virksomheder i mange lande. Deres database opdateres løbende, så der altid er retvisende information om virksomheder, deres industri, kontaktpersoner m.m. Optimer jeres online marketing ROI og lead generering ved at bruge denne information til mere effektivt og målrettet at kontakte leads baseret på deres adfærd på hjemmesiden. 

Som Lead Forensics Partner kan Flex Media sørge for den tekniske del med opsætning af programmet. Vi kan være jeres kontakt til Lead Forensics, og både hjælpe jer i gang samt løbende rådgive i forhold til lead generering og lead opfølgning.

Styrk jeres online B2B forretning med Flex Media og Lead Forensics

Med kombinationen af Flex Medias ydelser inden for digital marketing og data fra Lead Forensics, kan I få værktøjerne til at skabe flere salg og øge jeres omsætning med effektiviseret leadgenerering.

Som partnere har vi et godt samarbejde med Lead Forensics. Vi har kendskab til, hvordan programmet fungerer, og hvordan I kan omdanne dataen til salg. Vi kan for eksempel rådgive i forhold til hvordan I kan arbejde effektivt med den data I får. Derudover kan vi fx sørge for løbende tilretninger af programmets opsætning og specifikationer for, hvilke rapporter I skal have derfra, så I kun skal koncentrere jer om de mest kvalificerede leads.

Flex Media kan understøtte jeres forretning gennem en lang række andre online marketing tiltag
 

Vi tilbyder blandt andet:

  SEO 

  Tekstforfatning

  Nyhedsbreve

  og meget mere …

Tag endelig fat i os og hør, hvad vi kan gøre for netop jeres virksomhed

Vi skræddersyer en løsning, der passer til jer

Kontakt os i dag til en snak om Lead Forensics og hvad vi kan gøre for jeres virksomhed

Vil I vide mere om Lead Forensics?

 

Google - ikon