Dynamicweb Integration til Navision  

Få en webshop med live integration til NAV 

Med DynamicWeb får I en overskuelig platform til jeres online tilstedeværelse. Med DynamicWeb får I en multi-channel ecommerce løsning med standardintegration til Dynamics NAV, og kan dermed tilbyde selvbetjening og levere konsistente købsoplevelser på tværs af digitale kanaler og mobile enheder. 

En integration med Navision giver jer mulighed for at levere en ensartet oplevelse på tværs af alle digitale kanaler og enheder. Løsningen er skalerbar og kan nemt ændres og udvides for at understøtte jeres forretningsprocesser og forretningsgange. Det gælder B2B og B2C netbutikker med selvbetjeningsportaler.  

DynamicWeb tilbyder content management, webshop, email marketing, et godt integrationsværktøj til at lette integration til for eksempel Microsoft Dynamics (Navision). Endeligt tilbyder DynamicWeb også PIM, i én og samme løsning.

Som DynamicWeb partner har vi nem adgang til DynamicWeb support, hvis der er behov for det.

Optimer forretningsprocesser med NAV 

NAV-Systemet forbinder hele din virksomhed, og hjælper dig dermed med at optimere forretningsprocesser, strømline forretningsomfattende arbejdsgange, reducere omkostningerne og understøtte din overordnede vækststrategi. Med NAV kan du bl.a.:  

  • Sikre hurtigere håndtering af købsflowet fra ordre til betaling 
  • Genbruge nuværende NAV forretningslogik 
  • Optimére flowet i din supplychain med integration 

En integration med Navision giver unikke kundeoplevelser   

Med Navision sparer du både tid og penge, og samtidig får dine kunder en problemfri oplevelse, der giver dem lyst til at komme tilbage. Når du vælger at integrere med Navision, sikrer du at dine kunder får: 

  • Kundespecifikke kataloger med individuelle sortimenter 
  • Selvbetjening døgnet rundt på tværs af alle digitale kanaler 
  • Optimering af leveringskvaliteten med lageroplysninger i realtid. 

Få en integration mellem din webshop og dit Microsoft Dynamics Navision ERP-system

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om integration Navision, DynamicWeb, Online marketing eller vores andre løsninger til din virksomhed.  

 

Google - ikon