om flex media

I Flex Media er vi 14 talentfulde medarbejdere, og vi er et erfarent videnscenter indenfor Dynamicweb
e-commerce, PIM og digital marketing. 

Dynamicweb løsninger

Vores e-commerce løsninger er baseret på Dynamicweb, som vi har arbejdet med siden 2007, og vi er Dynamicweb Premium Solution Partner. Vi har et team på 7 programmører, der både arbejder med Dynamicweb frontend, backend og med integrationsløsninger. 

I dag leverer vi spændende og innovative løsninger i Dynamicweb, der samler CMS, e-commerce, marketing og PIM. Vi integrerer fx med Business Central, F&O, Dynamics NAV & AX, Visma Business, Dynamics 365, IceCat, Tradeplace og mange andre applikationer. 

I Dynamicweb kan vi vise kundespecifikke priser, håndtere forskellige former for fragt afhængigt af variabler som produkt, volumen, destinationsland m.m. samt give websitets kunder adgang til deres ordrer, fakturaer, favoritlister, forsendelser og meget mere. 

Vi har stor erfaring med Dynamicweb PIM, der både kan anvendes til at håndtere produkter på forskellige sprog, modtage produkter og/eller produktberigelse i feeds, oprette mange nye produkter automatisk, sende produktdata ud i feeds, generere produktkataloger digitalt eller til print mv. 

Dynamicweb har også en række marketing funktioner, som vi arbejder med i kombination med supplerende værktøjer. 

Strategisk online marketing

Ønsker I at arbejde målrettet med online markedsføring, hvor formålet er at tiltrække og fastholde kunder? Når I vil have en strategi for jeres online aktiviteter, er Flex Media den ideelle samarbejdspartner til både planlægning og eksekvering.

 

Online tilstedeværelse er meget mere end bare en hjemmeside

Når vi udvikler websites, er det ikke blot en digital manifestation af brand og image - vi arbejder både med marketing automation, online marketing, optimering af processer i ordreflow og procedurer. 

Vores webløsninger fungerer som et værktøj, hvor data indsamlet fra fx e-mail marketing, Google Ads, sociale medier mv. kan bruges til at vise brugerspecifikt indhold, og konvertere kundens interesse til et køb i webshoppen. Samtidig kan data fx udveksles med CRM og med virksomhedens ERP-system, der er grundlaget for at skabe unikke kundeoplevelser, som øger kundens præference for jeres virksomhed eller brand. 

I samarbejde med jer udarbejder vi en strategi og fastlægger mål, som skaber flere leads og kunder. Vi fokuserer på indholdsplanlægning, aktivitets- og udgivelsesplaner samt måling af resultaterne. 

Flex Media marketingmodel

Værd at vide om jeres kommende samarbejdspartner

Vi har en bred vifte af erfaring med Dynamicweb e-commerce og integration til ERP-systemer, Dynamicweb PIM og integration med andre systemer og databaser. Vi arbejder også med e-handel, strategisk online markedsføring, annoncering og tekstarbejde. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vores erfarne team har siden år 2003 udviklet innovative og værdiskabende digitale løsninger.

Hvad får I ud af et samarbejde med Flex Media?

  1. En årelang erfaring med Dynamicweb, der giver jer en lettere hverdag.

  2. En strategisk tilgang til jeres digitale tilstedeværelse, der skaber opmærksomhed hos målgruppen omkring jeres virksomhed.

  3. Kundedata og leads, der anvendes målrettet i jeres online markedsføring.

  4. Analyser, effektmåleringer og vedligeholdelse af jeres online markedsføring.

Samspillet herimellem gør, at vi leverer gennemførte løsninger, der kan indfri jeres virksomheds mål om online synlighed og kvalitet samt skabe det bedst mulige udgangspunkt for vækst.

Vi rådgiver dig til den bedste løsning

Kontakt os for at høre mere om den bedste løsning for dig
 

Google - ikon