DYNAMICWEB PARTNER

Vi har overtaget en hel del Dynamicweb projekter og fået dem på rette køl

Vi har været Dynamicweb partner siden 2007 og er Dynamicweb Premium Solution Parter. Vores projektledere er vant til at håndtere processerne omkring udvikling, implementering og videreudvikling af Dynamicweb løsninger, hvor vi medtænker online marketing hele vejen igennem projektet.

Vores programmører i Danmark og Letland har implementeret mange Dynamicweb løsninger både med og uden integrationer til ERP og CRM systemer. Vi er helt i front med Dynamicweb PIM platformen, hvor vi hjælper virksomheder med at få styr på deres produktinformationer, workflows og interne arbejdsgange samt feeds til shops, annoncering og selvfølgelig også Amazon.

 

Dynamicweb tilbyder content management, webshop, email marketing, et godt integrationsværktøj til at lette integration til for eksempel Microsoft Dynamics (Navision). Endeligt tilbyder Dynamicweb også PIM, i én og samme løsning.

Som Dynamicweb partner har vi nem adgang til Dynamicweb support, hvis der er behov for det.

  Ønsker I en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe jer?

- så udfyld formularen her

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.

Dynamicweb Premium Solution Partner

– Skal vi også være jeres nye partner?  

Flex Media har siden 2007 været certificeret Dynamicweb Partner og hjulpet en lang række kunder med at få gode resultater. Vi kan også blive jeres partner, og i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan understøtte jeres virksomheds website eller webshop, og hvilken løsning i Dynamicweb, der giver mening for netop jer. Kontakt os gerne for et indledende møde om jeres behov.

Vi har et stærkt team af medarbejdere, og kan både hjælpe jer med den digitale strategi og implementeringen, og stå for programmeringen i Dynamicweb, med vores certificerede Dynamicweb udviklere i Danmark og i vores afdeling i Letland. Vi kan for eksempel opdatere jeres website eller webshop, skabe et helt nyt website eller overføre indhold fra jeres tidligere CMS til Dynamicweb, ligesom vi kan integrere jeres webshop med f.eks. Microsoft Dynamics NAV eller Business Central. Vi kan også give support, hvis I selv vil opdatere noget i Dynamicweb. Vi skræddersyer en løsning, der passer til jer.

I 2018 blev Flex Media kåret til årets Dedicated Cloud Partner af Dynamicweb for at have skabt fremtidsorienterede løsninger, der imødekommer kundernes forskellige behov.

Én platform – mange muligheder

Dynamicweb et et CMS, der tilbyder en lang række funktioner, for eksempel gated content, kundecenter, formularer, e-mailmarketing og søgemaskineoptimering. Platformen integrerer også effektivt med eksterne datakilder, for eksempel Navision, e-conomic, Microsoft Dynamics, Dynamics 365 CRM samt mange andre programmer. Med integrationen kan I spare tid og ressourcer, og levere personaliserede kundeoplevelser på tværs af platforme.

Dynamicweb er et effektivt værktøj til understøttelse af jeres online forretning, men det kræver ressourcer at sætte sig ind i de forskellige funktioner, samt hvordan de bruges optimalt til at skabe konverteringer. Hos Flex Media brænder vi for online marketing af enhver art, og vi står klar til at hjælpe jeres virksomhed med at få en god strategi og styrke jeres online forretning med Dynamicweb.

Vil I gerne have et CMS, der samler det, I skal bruge i én platform, leverer gode kundeoplevelser og styrker jeres online forretning? Så kontakt os for at høre nærmere om Dynamicweb, hvad systemet kan og hvad Flex Media som Premium Solution Dynamicweb Partner kan tilbyde jeres virksomhed.

Styrk jeres online forretning med Flex Media 

Flex Media kan hjælpe jer med meget andet end Dynamicweb, for vi har styr på online marketing generelt og hvordan vi kan optimere jeres online forretning.

Hos Flex Media sørger vi for at give jer en skræddersyet løsning, der passer til jeres virksomhed, målgruppe og ønsker for markedsføring. Vi kan i fællesskab med jer lægge en plan for jeres markedsføring, hele vejen fra strategi til eksekvering, og vi kan fungere som support til jeres marketing eller som jeres fulde eksterne marketingsbureau.

Tag endelig fat i os og hør, hvad vi kan gøre for netop jeres virksomhed

Vi skræddersyer en løsning, der passer til jer

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer, som Dynamicweb partner

Vil I vide mere om en Dynamicweb løsning?
 

Google - ikon