Online markedsføring

Få en komplet og skræddersyet løsning med Flex Media

Flex Media – dit online marketingbureau

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til din virksomhed, så du opnår dine mål og gode resultater. Vi ved, at succesfuld marketing afhænger af en god strategi og indsigt i den enkelte virksomhed. Derfor tilbyder vi løsninger og indsatser tilpasset netop dine behov.  

Uanset om du skal i gang med digital marketing eller om du allerede er i fuld gang kan Flex Media styrke dine aktiviteter og resultater. Vi tilbyder flere forskellige grader af involvering og løsninger til markedsføring af din virksomhed. Vi kan for eksempel fungere som et full-service online marketingbureau eller blot udføre dele af din marketing. Vi finder i fællesskab med dig ud af, hvad der er den optimale løsning for din virksomhed.

Læs mere om Flex Media som marketingbureau her.

Online markedsføring er afgørende 

Markedsføring online kan i dag være afgørende for din virksomheds succes, for langt de fleste potentielle kunder befinder sig online. Ved at kommunikere på de kanaler, hvor din målgruppe allerede er, kan du skabe opmærksomhed og interesse hos nye potentielle kunder. Samtidig er der mange muligheder for lead-generering, at opbygge en god relation til målgruppen og at overbevise dem om, at de skal gøre brug af netop dit produkt eller services. Flex Media kan for eksempel med søgemaskineoptimering (SEO) sørge for flere besøgende til din hjemmeside og at disse omvendes til leads gennem gated content.

Læs mere om søgemaskineoptimering her. 

I dagens digitale verden er det vigtigt at have godt styr på at promovere din virksomhed med online markedsføring. Det er afgørende at have en målrettet strategi for, hvordan du vil nå ud til målgruppen, og gøre dem opmærksomme på, hvad du kan tilbyde dem – så de vælger dig, fremfor konkurrenten. Det kan dog være svært og ressourcekrævende at finde rundt i de forskellige muligheder og eksekvere den online markedsføring.

Lad Flex Media gøre arbejdet for dig. Vi kan fungere som dit komplette online marketingbureau eller blot udføre dele af din marketing.

Læs mere om vores ydelser her. 

Hvorfor skal du vælge Flex Media?

Flex Media er eksperter inden for alle aspekter af digital markedsføring. Vi har siden 2004 arbejdet med online marketing for en lang række forskellige kunder og gennem effektivisering af deres digitale marketing skabt værdifulde resultater for dem.

Online markedsføring er et vidt begreb, der dækker over mange forskellige indsatser og kanaler inden for kommunikation på internettet. Vi kan sætte os ind i lige netop din virksomhed og hvad der skal til for at styrke din succes.

Vi arbejder ud fra vores egen marketingmodel, der giver et godt overblik over processen med online markedsføring og sikrer gode resultater. Modellen har fokus på;

  • Salgsoptimering
  • Relationsoptimering
  • Synlighedsoptimering
  • Konverteringsoptimering
  • Workflow optimering

Flex Media holder overblikket over din online markedsføring. Vi kan planlægge din digitale strategi, producere og vedligeholde online aktiviteter og lave effektmålinger af disse. Naturligvis holder vi løbende kontakt til dig, så løsningen hele tiden opfylder dine behov.

Læs mere om vores online marketing her.

Flex Media giver dig en skræddersyet løsning 

Kontakt Flex Media til en uforpligtende snak om online markedsføring og hvad der giver bedst mening for dig. Vores erfarne og kompetente medarbejdere sidder klar til at tage imod dig.

Vi kan for eksempel fungere som dit eksterne marketingbureau eller blot udføre dele af din online markedsføring. Sammen finder vi den rette løsning og skræddersyer den til dit brand og dine mål.

Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan tilbyde dig. 
 

Online markedsføring