Hvad er digital marketing?

Hvad er digital marketing og hvordan får du succes med en god strategi?

Formålet med digital marketing er at skabe synlighed om dit produkt, dit budskab eller din virksomhed, så flere mennesker kender til det og dermed kan blive til potentielle kunder. God online markedsføring optimerer og udnytter mulighederne for at nå præcist og effektivt ud til ens målgruppe på flere forskellige kanaler og øger potentialet for succes.

En målrettet strategi for indsatser er vigtig for at opnå de bedste resultater. Det kan dog være krævende at få overblik over de mange muligheder der er inden for digital markedsføring, samt selv at eksekvere strategien i praksis. Flex Media har stor ekspertise på området, og vi hjælper med glæde din virksomhed med at udarbejde samt eksekvere en effektiv markedsføringsstrategi.

Markedsføring på flere måder 

Hvad er digital marketing? Det korte svar er, at de aktiviteter en virksomhed udfører online for at markedsføre sig selv, betegnes som digital markedsføring. Begrebet er derfor meget bredt og dækker over flere forskellige aktiviteter, områder samt kanaler, der kan bruges til at promovere din virksomhed.

Det kan eksempelvis være;

  • Søgemaskineoptimering (SEO) – Sørg for at din virksomhed vises højt i Googles søgeresultater.
  • Sociale medier – Giv din målgruppe et godt indtryk af din virksomhed på de medier, hvor de befinder sig fx Facebook og Instagram.
  • Google Ads – Betalte annoncer øger antallet af besøgende på din hjemmeside – også organisk.

Få gode resultater med den rette strategi 

For at opnå gode resultater er det vigtigt, at strategien er gennemtænkt og passer til din virksomhed og de mål, du ønsker at opnå. En digital marketing strategi vil typisk omfatte flere forskellige indsatser og kanaler, fx både SEO, sociale medier og e-mail-marketing. Det indtryk målgruppen får af din virksomhed, skal være sammenhængende og konsekvent på tværs af diverse indsatser og kanaler, så målgruppen får et ensartet billede af, hvad du kan tilbyde, uanset hvor og hvordan du rammer dem.

Hos Flex Media kan du få et abonnement, hvor vi fungerer som din eksterne marketingafdeling, og vi tager os af al din digitale markedsføring – naturligvis skræddersyet til din virksomhed. På den måde har vi et godt overblik over alle dine aktiviteter og sørger for at målgruppen får et konsekvent indtryk af dit brand.

En af fordelene ved digital markedsføring er, at effekten af indsatserne kan måles. Du kan altså se resultaterne af arbejdet, og hvor det giver mening at sætte ekstra ind for at optimere. Vælger du et abonnement hos os, så udfører vi analyser og effektmålinger på dine online aktiviteter og holder dig løbende opdateret om resultaterne.

Flex Media hjælper din virksomhed videre 

Flex Media er som digitalt marketing bureau den ideelle samarbejdspartner, hvis du vil tage din virksomheds digitale markedsføring til det næste skridt. Vi tilbyder flere forskellige markedsføringsløsninger og kan i samarbejde med dig finde den bedste løsning for netop din virksomhed. I fællesskab med dig fastlægger vi den bedste strategi til at nå dine mål, få kontakt til målgruppen og skabe konverteringer.

Flex Media tilbyder flere forskellige ydelser, og kan fungere som en samlet løsning eller et supplement til din eksisterende markedsføring.

Vi kan for eksempel varetage din søgemaskineoptimering (SEO), sociale medier, Google Ads, digital strategi, nyhedsbreve, hjemmesideudvikling, grafisk arbejde og meget andet.

Læs mere om vores SEO pakke abonnement her. 

Læs mere om vores Marketingafdeling abonnement her. 

Kontakt os 

Hvis du gerne vil i gang med at lægge en strategi og få succes med digital markedsføring, så kontakt Flex Media i dag til en uforpligtende snak. Vi kan give dybere indsigt i, hvad er digital markedsføring, fortælle om vores forskellige markedsføringsløsninger, og hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Kontakt os her
 

Hvad er digital markedsføring