Marketingafdeling

Brug Flex Media som jeres marketingafdeling og fokuser på det I er bedst til – så tager vi os af resten.

Flex Media er firmaernes foretrukne marketingafdeling

Online tilstedeværelse er afsindigt vigtigt i dagens digitale verden. Det kan dog være svært at danne sig et overblik over de mest effektive fremgangsmåder til at nå ud til sin målgruppe. Samtidig kan det være besværligt og utroligt ressourcekrævende at udvikle og ikke mindst vedligeholde online marketingstrategier. Du bør derfor overveje om en ekstern marketingsafdeling, ikke er den rette løsning for dig.

Hos Flex Media har vi allerede en etableret marketing-afdeling med erfarne og dedikerede medarbejdere. Hvorfor ikke lade os klare jeres marketingopgaver? Så kan I fokusere på det, I er bedst til og brænder for. Så sørger vi for, at jeres online kommunikation står til måls med jeres behov og ambitioner.

Vi tilbyder jer en samlet løsning eller et supplement til jeres eksisterende marketingtiltag. Uanset jeres behov, tilrettelægger vi den perfekte løsning til netop jeres virksomhed.

En strategi der holder

I har sikkert en overordnet forretningsstrategi og en klar idé om, hvor jeres virksomhed er på vej hen. For os er det vigtigt, at den digitale strategi komplementerer de visioner I har, og aktivt er medvirkende til at nå jeres mål. Vi vil derfor, i samarbejde med jer, udvikle en marketingstrategi skræddersyet til jeres behov og det marked, I befinder jer i. Herefter vil vores alsidige og kompetente medarbejdere i marketingafdelingen realisere strategien, og sørge for, at I får en øget og relevant opmærksomhed blandt jeres målgruppe.

Læs mere om hvordan vi arbejder med digitale strategier her.

Løbende sparring sikrer tilfredshed

Den løbende kontakt med dig som kunde er særdeles vigtig for os i Flex Media. Dette er med til at sikre, at vi altid er på bølgelængde og til fulde kan understøtte jeres behov og ønsker. Vores erfaring og ekspertise gør, at vi kan rådgive om de strategiske muligheder, I har for at udleve jeres online potentiale og vækste via en effektfuld markedsføringsstrategi.

God markedsføring er målbart

Hos Flex Media er det vigtigt for os at dokumentere, at I får noget ud af de services vi yder.  Vi bidrager derfor altid med analyser og effektmålinger af jeres online markedsføring samtidig med, at vi løbende vedligeholder og producerer nyt indhold til jeres kanaler. Dette er med til at sikre en konsistent kontakt til jeres målgruppe, der giver øget trafik og opmærksomhed til jeres brand.

Uanset om I er på udkig efter en samlet løsning eller blot et supplement til jeres nuværende marketing afdeling, så har vi den fornødne ekspertise til at varetage jeres marketing- og kommunikationsbehov. Her får du et overblik over nogle af de opgaver vi kan varetage:

Flex Media – Jeres nye marketingafdeling

Leder I efter et marketing firma, med erfarne og kompetente medarbejdere, så er Flex Media jeres ideelle sparringspartner. Siden 2004 har vi beskæftiget os med markedsføring på digitale platforme og har udviklet løsninger for både større og mindre virksomheder. Ingen niche er for snæver for os, og vi har erfaring med strategiudvikling inden for mange markeder og brancher.

marketingafdeling

Kontakt os for et uforpligtende tilbud målrettet netop jeres virksomhed.