Markedsføring på sociale medier

Hvis I gerne vil optimere deres markedsføring på sociale medier og derigennem skabe større synlighed omkring jeres virksomhed, kender I sikkert nogle af følgende udfordringer:

Markedsføring på sociale medier med Big Rock Content

Hvis I gerne vil optimere deres markedsføring på sociale medier og derigennem skabe større synlighed omkring jeres virksomhed, kender I sikkert nogle af følgende udfordringer:

 • Hvad skal indholdet være?
 • Hvor meget skal vi lægge op?
 • Hvor lang tid skal vi bruges på det?
 • Hvad vil interessere vores personas?
 • Hvordan går vi strategisk til værks?

Big Rock Content som strategi løser alle de ovenstående problemstillinger. Strategien gør, at I får nemmere ved at formulere en handlingsplan, og garanterer, at I får en stor mængde originalt indhold, som I kan lægge ud på de sociale medier over tid. Det gælder både når I laver markedsføring på Facebook, markedsføring på Instagram, markedsføring på LinkedIn eller andre sociale medier.

Hvad er Big Rock Content?

Strategisk definition

Strategisk er formålet med Big Rock Content at dominere debatten indenfor et vidensområde, der er så interessant for jeres personas, at de danner brand præference for jer baseret på det kvalitetsindhold, I lægger ud på de sociale medier, men også andre medier. Det handler om at være mere synlig end konkurrenterne samt lave mere relevant og engagerende indhold.

Fysisk definition

Big Rock Content er et stort tekstbaseret indhold, som indbefatter alt den værdifulde viden, en virksomhed besidder om et konkret emne inden for et fagområde. Det kan kaldes en slags ”ultimative guide”, som hjælper virksomhedens personas med at opnå den viden, de søger.

markedsføring på sociale medier

Sociale medier markedsføring og Big Rock Content

Big Rock Content er som sagt et stort tekstbaseret indhold, og det er en stor fordel, hvis I gerne vil opnå større synlighed med markedsføring sociale medier. Det er fordi, at I kan dele Big Rock Content op i flere dele, og derefter distribuere delene ud på de sociale medier. På den måde skal I ikke bruge kræfter og energi på:

 • At finde ud af, hvad I skal lægge ud på de sociale medier
 • Bekymre jer om hvorvidt der er nok indhold at lægge op
 • At lægge en strategi for hvordan forløbet skal foregå
 • Finde ud af hvad jeres personas vil have af indhold, da jeres Big Rock Content allerede er skrevet til dem.

Når der er styr på disse ting, vil I aldrig mere være frustreret over deadlines og skriveblokader igen.

I nedenstående model viser vi 4 kategorier, Big Rock kan deles op i:

 1. Big Rock Snippets: Posts på sociale medier, Google søgeresultater og Google Ads
   
 2. Big Rock Pieces: Webpages, blogindlæg, infographics, brochure, tjeklister, guides etc.
   
 3. Big Rock Assets: E-bøger, webinar, seminar, whitepaper, håndbøger
   
 4. Big Rock Content: Jeres ultimative guide

Pilen på modellens side indikerer, hvor teksttungt indholdet er, samt hvor ofte det bør publiceres på de forskellige medier.

markedsføring på sociale medier

Eksempel på markedsføring med Big Rock Content

Her er et eksempel på et Facebookopslag (Big Rock Snippet), der linker til en blog på Flex Medias hjemmeside (Big Rock Piece), som er taget ud af det samlede tekstdokument (Big Rock Content):

Som I ser her, kan I få de forskellige dele til at arbejde sammen for at skabe en god brugeroplevelse for jeres kunder med markedsføring på de sociale medier. Jeres kvalitetsindhold får kunderne til at klikke sig videre til jeres hjemmeside, hvor der ligger endnu mere uddybende kvalitetsindhold som vist i eksemplet ovenover.

Når kunderne lander på jeres hjemmeside kan I med fordel også tilbyde dem jeres Big Rock Asset (hvis I har lavet det) i bytte for kundens e-mail. På den måde formår I også at skaffe værdifuld information fra jeres kunder i kan bruge i andre marketingstrategier. Alt dette indhold kan produceres ved blot at plukke det ud af jeres Big Rock Content, og derfor er det den perfekte strategi til markedsføring på sociale medier, men også til markedsføring på tværs af hele jeres mediespektrum.

Hvordan kommer I i gang med at lave Big Rock Content?

Hos Flex Media kan vi hjælpe jer i gang med den strategiske planlægning af Big Rock Content, så I kan komme i gang med jeres sociale medier markedsføring.

I kan kontakte os på 44228430 eller udfylde vores formular på hjemmesiden, og så ringer vi jer op.