Organisk SEO (søgemaskineoptimering)

Hvad er organisk SEO (søgemaskineoptimering)?

Organisk søgemaskineoptimering tager udgangspunkt i indholdet på et website. Ved hjælp af indhold, websitets programmering og indkomne links, er målet at opnå de gode placeringer på søgemaskiner som f.eks. Google og Bing.

Det kan tage alt fra en uge til flere måneder at opnå en god placering på søgemaskinerne. Fordelen er, at der ikke behøves så meget vedligeholdelsesarbejde for at beholde en god placering, når den først er opnået.

Sådan arbejder vi

Et projekt starter med en definition af søgeordene, en vurdering af disse, og en evaluering af alternative ord. Dernæst arbejder vi med målgruppen for de enkelte ord. Hvad leder de efter, hvad forventer de at finde på siderne. Med andre ord, hvilke virkemidler skal der til for at interessere de besøgende.

Endelig kigger vi på, hvad der skal til, for at de besøgende ikke bare klikker væk fra siderne, men i stedet bliver aktive besøgende, der foretager handlinger som for eksempel at tage kontakt til kunderne på websiderne.

Et projekt omkring søgemaskineoptimering tager udgangspunkt i:

 • Vi taler kort sammen om interessante ord for jeres søgemaskineoptimering
   
 • Vi analyserer de relevante ord og deres konkurrenceintensitet på nettet
   
 • I fællesskab udvælger de ord, der skal fokuseres på
   
 • Vi udarbejder indhold, virkemidler og argumenter
   
 • Enten lægger I selv indholdet op på jeres website, eller også gør vi det i fællesskab med jer.

Med organisk søgeoptimering kan jeres hjemmeside opnå langt flere relevante besøg, hvilket betyder større gennemslagskraft i jeres online markedsføring. Og der er meget, der tyder på, at søgeoptimeringen virker. Ifølge Jupiter European Internet Advertising kommer 95 procent  af alle besøgende på en hjemmeside, fra et ord indtastet i en søgemaskine.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe jer med, at søgemaskineoptimere jeres hjemmeside

Kontakt os for at høre mere
 

organisk seo (søgemaskineoptimering)