SEO analyse af hjemmeside

Kom godt i gang med søgemaskineoptimering

Da langt de fleste forbrugere i dag starter deres købsproces på nettet, er synlighed på Google derfor det altafgørende, hvis du ønsker større omsætning og indtjening i din virksomhed. Desværre er mange hjemmesider dog langtfra så SEO optimeret, som man kunne ønske sig.

Derfor tilbyder Flex Media dig at udarbejde en SEO analyse af hjemmeside, der målrettet skaffer dig mere trafik fra søgemaskiner som for eksempel Google.

I vores SEO analyse vil vi blandt andet analysere din webarkitektur, dit indhold (tekster, billeder etc.), samt lægge en køreplan for hvordan din side, kan forbedres.

Herfter kan vi med god og grundig søgemaskineoptimering (SEO) garantere dig, at din hjemmeside får en topplacering i de organiske resultater på Google. Efterfølgende tilbyder vi, at vedligeholde den med nye søgeord, så du ikke mister din plads på søgetjenesten.

Med udgangspunkt i vores SEO analyse kan vi i praksis sikre, at hvis du for eksempel driver et murerfirma i Roskilde, så kan du altså pludselig forvente at få nye kunder i Glostrup. Den synlighed vi kan skabe ud fra SEO analysen, er altså en helt oplagt mulighed for at få nye potentielle kunder til din virksomhed, der aldrig tidligere ville have valgt lige netop din forretning.

Læs mere om landingssider her

Søgeoptimering Google og SEO analyse hjemmeside

Da over 90 procent af alle søgninger i dagens Danmark foregår på Google, betyder det at ignorere seo optimering, at din hjemmeside ikke bliver fundet næste gang hr. og fru. Ringsted søger efter for eksempel en tømrer, en fladskærm eller en pizzamand.

Det kan altså godt betale sig at lægge noget arbejde i den rigtige SEO optimering. Da dette arbejde kan være besværligt og tidskrævende, tilbyder Flex Media derfor, med udgangspunkt i den SEO analyse vi udarbejder, at vedligeholde dit site.

Dermed sikrer du, at din virksomhed fortsat bliver fundet af de mange potentielle kunder, der søger på Google efter produkter som tøj, mad, rejser o. lign.

Flex Media har erfaringen og de professionelle medarbejdere, der kan udføre søgemaskineoptimering, så du kan koncentrere dig om at få din virksomhed til at vækste.

Læs mere om vores samlede SEO pakke her

Kontakt os

Så ønsker du at udvide din målgruppe, så kontakt Flex Media på telefon 4716 6666, for udarbejdelse af en SEO analyse.

Vi uddyber gerne, hvad vi kan gøre, for at din hjemmeside bliver fundet på Google.

Kontakt os for at høre mere
 

seo analyse af hjemmeside