Landingssider sikrer relevant trafik

Landingssider er sider, der er lavet til at følge op på dine kampagner, bannere eller Ads, eller til at blive fundet på bestemte søgeord. Her kan du fortælle dine besøgende mere om dine produkter eller ydelser, og skabe en tættere kontakt til dem.

Siderne udarbejdes med indhold og virkemidler, så de er egnet til at modtage dem, der klikker på et banner, en ads-annonce eller en bestemt søgeordskombination. Landingssider sikrer målbarhed, og det er væsentligt at kende effekten af søgeordsoptimering og kampagner.

Flex Media udarbejder landingssider, både til at blive fundet på bestemte søgninger, men også til at modtage besøgende fra bannere og Ads.

Landingssider til søgeord

Her har den besøgende søgt på noget bestemt, og valgt at besøge dit site. Derfor skal denne side give den besøgende yderligere konkret information omkring det søgte emne, ligesom der skal være et eller flere virkemidler der gør det nemt for den besøgende at skabe kontakt.

Vort udgangspunkt er 10 sider (landingssider), f.eks. med udgangspunkt i jeres eksisterende website, hvor de optimeres, både med hensyn til søgeord, men også med hensyn til at konvertere passive besøgende til aktive kontaktsøgende.

Læs mere om hvordan vi arbejder med søgemaskineoptimering

Landingssider til kampagner

En kampagne er, alt andet lige, meget konkret, og dem der vælger at klikke på en kampagne, forventer noget konkret, f.eks. en direkte mulighed for at bestille et produkt, en konsultation etc. Siden skal være nem og tydelig, ligesom der skal være konkret information omkring produktet, tilbuddet, servicen og eventuelle forpligtigelser for den besøgende. Denne type landingssider udarbejdes ofte i forbindelse med et nyt projekt, eller til eksisterende Ads-kampagner.
 

Pakken med landingssider til søgeord

 • du får 10 sider med indhold og virkemidler
   
 • du modtager en placeringsstatus, så du løbende kan se, hvor du ligger på de valgte søgeord
   
 • du får overblik over dine placeringers bevægelse
   
 • du får løbende ændringer til siderne, så deres placering bevares
   
 • vi foretager løbende opdateringer omkring siderne i kataloger på nettet

Kontakt os

Er du interesseret i at vide mere om landingssider? Vores konsulenter hjælper dig med at definere ord, sprog og udarbejder siderne, så du hurtigt kan komme højt op på Google med dine landingssider.

Kontakt os for at høre mere
 

landingssider sikrer relevant trafik