PowerPoint design

Styrk budskabet og fasthold jeres brand! Lad os gå jeres PowerPoint præsentationer igennem.

PowerPoint præsentationer bliver ofte brugt, når en virksomhed skal præsentere sig selv eller sine produkter for større medarbejdergrupper, kunder eller forhandlere. I relation til disse PowerPoint præsentationer er der flere elementer, der bør være fokus på udover selve indholdet:

PowerPoint Design Features:

 • Design - er det i overensstemmelse med retningslinier, brochurer og website?
   
 • Opsætning - er de forskellige elementer placeret hensigtsmæssigt hver gang?
   
 • Animationer - forvirrer de mere end de gavner?
   
 • Farverne - passer de ind - og sammen?
   
 • Billeder - giver de mening og er de pæne?
   
 • Ordvalget - passer det til jeres generelle kommunikation?
   
 • Designelementer - er de for clip-art-agtige?

Der er en hel del at tage stilling til, og vi har erfaringen i at hjælpe jer med at gennemføre denne proces, så I ender med et design tilpasset jeres ønsker, en PowerPoint skabelon tilpasset jeres behov, farveskema, regler for typologi, billeder og meget mere.

Case Hasselblad A/S

Hasselblad A/S havde behov for at tilføre deres PowerPoint et gennemgående design, således at deres præsentationer blev mere ensartede, der kom nogle gennemgående træk, og der blev gjort noget ud af de fantastiske billeder de har.

Den Svenske og traditionsrige high-end producent af kameraudstyr, har med succes gjort brug af Flex Medias kompetencer indenfor præsentationsværktøjer. Engagementet startede med programmering og layout af PowerPoint præsentationer, som ledelsen skulle bruge når de var key-note speakers og foredragsholdere ved konferencer rundt om i verdenen.

En af Flex Medias kerneydelser er en bred vifte af præsentationsydelser, til brug på både web og på scenen. Kameraproducenten er ofte repræsenteret ved konferencer rundt om i verdenen. Det svenske firma ønskede i den sammenhæng at levere et visuelt tilsnit i deres præsentationer, som stod i mål med firmaets brand og produkternes kvalitet. Flex Medias kompetencer indenfor optimering og programmering af materiale til PowerPoint, udgjorde derfor et vigtigt værktøj i at overføre brand og produkt kvalitet til scenen.

Kontakt os for at høre mere

powerpoint design