Én samlet digital forretning - én leverandør

Optimér jeres interne processer med automatisk opdatering af jeres samlede løsning

Mangler du overblik over din data, og bruger du oceaner af tid på vedligeholdelse af flere systemer? 

En afprøvet og gennemtestet standard integration mellem webshop og virksomhedssystem, vil sikre at dine produkter er opdateret korrekt og hurtigt på webshoppen, sikre mindre fejldata, så du også sparer ressourcer på tidskrævende manuelt arbejde - og dermed får en optimeret bundlinje. 

Integration kan lyde komplekst, men det kan gøres meget enkelt, så du kan åbne døren til et uendeligt antal salgsmuligheder, fra en B2B webshop til online markedspladser. 

Optimér jeres interne processer med automatisk opdatering af jeres samlede løsning
Danske e-handelsanalyser viser, ar korrekt og tilgængeligt produktdata er et af de vigtigste parametre for kundernes valg af webshop. 

Med én samlet løsning, og de rette integrationer, er det let at distribuere produktdata på tværs af kanaler, således relevant information leveres efter kundens behov og præferencer.

Deltag på webinaret og få en guide til, hvordan du med din eCommerce sikrer en bedre købsoplevelse og øgede resultater på bundlinjen, når du vælger én samlet løsning, der giver dig en endnu stærkere digital forretning. 

Deltag i webinaret, og få indsigt i: 

  • Hvorfor du bør overveje en opgradering fra NAV til BC
  • Sådan fremtidssikrer du din digitale forretning med opgradering og standard integration
  • Fordelene ved én partner og én samlet digital løsning 
  • Hvorfor live integration og kundespecifikke priser kan optimere jeres interne processer
  • Konkrete eksempler fra Dynamicweb kunder
  • Q&A

Hvem er webinaret interessant for? 

Webinaret er henvendt til dig der er C-level, er indenfor Marketing, Ecommerce eller Finance, og virksomheder der overvejer en Dynamicweb Ecommerce og/eller Visma Business løsning – eller allerede har en af delene.
 

Mød oplægsholderne 

   
   Bo Brinkmann

   Partner & CEO
   Obtain

   
   Michael Beisner

   Partner Account Manager
   Dynamicweb

   
   Peter Vendelby

   CEO
   Flex Media

 

Hvem er hvem? 

Obtain blev grundlagt i 2004 og har i dag aktiviteter i Danmark og UAE med højt kvalificerede forretningskonsulenter og udviklere, der støtter vores kunder med løsninger af forretningskritiske udforinger og forbedringer, applikations udvikling og applikations management support.

Flex Media arbejder med digital strategi, online marketing, og kan både hjælpe med den overordnede tilgang og planlægning af indsatsområder indenfor SEO og selve implementeringen. Flex Media er Dynamicweb Premium Solution partner. 

Dynamicweb’s All-in-One platform samler CMS, Webshop, PIM og Marketing i én løsning, som gør jer i stand til at skabe effektive kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler. Tusindvis af virksomheder anvender Dynamicweb til at drive mere end 12.000 websites.