Sådan øger webshop sin omsætning med 50% efter implementering af PIM

Få indsigt i et PIM projekt fra udviklingsprocessen til den endelige løsning, og hør hvilke resultater din virksomhed kan opnå

        Læs mere i vores persondatapolitik.

Webshop øger omsætning med 50% efter implementering af PIM

Danske e-handelsanalyser viser, at korrekt og tilgængeligt produktdata er et af de vigtigste parametre for forbrugerens valg af webshop.

Med et Product Information Management system er det let at levere og vedligeholde alle typer produktinformationer – egenskaber, lagerstatus, kvaliteter og billeder - som nutidens forbruger og forhandler efterspørger.


 

Sådan styrkede Korsør Hvidevarecenter deres ehandel

Mød Phillip Steensen, Butikchef hos Korsør Hvidevarer, der fortæller, hvilke overvejelser og behov, der lå til grund for at virksomheden valgte at investere i PIM.

Få indsigt i hele projektet - fra udviklingsprocessen til den endelige løsning.
 

Resultater efter implementering af PIM

Hør også, hvordan virksomheden har formået at øge omsætningen pr. ordre med mere end 50%, samt fordoblet antallet af ordrer, mens avancen gennemsnitligt er steget med 10%.

Samtidig er manuelle interne processer formindsket, så Phillip og hans kollegaer sparer mere end 900 timer på opdatering og vedligeholdelse af produktdata.

Virksomheden frigiver nu værdifuld tid, der sikrer en bedre købsoplevelse for kunderne, samt øgede resultater på bundlinjen.
 

Deltag i webinaret, og bliv klogere på: 

  • Sådan opnår din virksomhed forretningsmæssig værdi med PIM
  • Mulighederne for din ecommerce med tilkobling af PIM
  • Overvejelser og behov forud for implementering af en PIM løsning
  • Automatisering og digitalisering af ordrestyring og produktvedligeholdelse
  • ERP integration og dets fordele

Hvem er webinaret interessant for? 

Webinaret er henvendt til dig der er C-level indenfor Marketing, Ecommerce eller Finance, og virksomheder der overvejer en Dynamicweb Ecommerce og/eller Visma Business løsning – eller allerede har en af delene.
 

Mød oplægsholderne 

   
   Phillip Steensen

   Butikschef
   Korsør Hvidevarecenter

   
   Michael Beisner

   Partner Account Manager
   Dynamicweb

   
   Peter Vendelby

   CEO
   Flex Media

 

Hvem er hvem? 

Korsør Hvidevarecenter blev etableret i 1979, og er vokset til en af Sydsjællands større hvidevarebutikker. Grundlaget for virksomheden har altid været produktviden og service, og er det stadig i dag. Det er også grunden til, at virksomheden med lokal butik i Korsør, webshop og pluk lagre rundt om i Danmark, har tilfredse kunder i hele Danmark.

Flex Media arbejder med digital strategi, online marketing, og kan både hjælpe med den overordnede tilgang og planlægning af indsatsområder indenfor SEO og selve implementeringen. Flex Media er Dynamicweb Premium Solution partner. 

Dynamicweb’s All-in-One platform samler CMS, Webshop, PIM og Marketing i én løsning, som gør jer i stand til at skabe effektive kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler. Tusindvis af virksomheder anvender Dynamicweb til at drive mere end 12.000 websites.