Nå flere købeklare kunder og styrk din digitale forretning

Hvilke fordele er der ved en integration mellem Webshop og ERP? Se hvad man kan få ud af det med udgangspunkt i Dynamicweb og Visma. Mød Flex Media og Amesto

        Læs mere i vores persondatapolitik.

Nå flere købeklare kunder og styrk din digitale forretning

Undgå fejlbestillinger, spar intern tid, optimer processer og giv en bedre kundeoplevelse.

Vil du give dine B2B kunder bedre service, imødekomme dem i købsprocessen og samtidig spare ressourcer i din virksomhed? På webinaret får du et hurtigt overblik over de fordele en integration mellem en webshop og ERP giver, her viser vi det med udgangspunkt i Dynamicweb og Visma Business.

Online B2B handel er et område hvor mange virksomheder kan optimere deres processer med en effektiv webshop. Det kan lyde som et uoverskueligt og langvarigt projekt, men med den rette løsning og de rette integrationer, kan din webshop og dit ERP arbejde sammen og accelerere din B2B virksomheds digitalisering.

På webinaret bliver du introduceret til dine muligheder for at styrke din digitale forretning med en integration mellem Ecommerce og ERP.

Vi giver et overblik over mulighederne i både Dynamicweb og Visma Business, og viser hvordan forskellige B2B virksomheder har opnået gevinster i deres virksomhed ved at integrere Ecommerce og ERP.

Imødekom kundernes efterspørgsler døgnet rundt og gør salgsprocessen lettere

Tilmeld dig webinaret og hør om hvordan data fra ERP-systemet giver en lang række fordele, når de integreres direkte med webshoppen.

Kunderne kan fx blive vist kundespecifikke priser, se tidligere ordrer, genbestille, få individuelle rabatter samt fx se rabatter i forhold til antal varer eller bestillinger m.m. Alt sammen gennem deres kundecenter log-in. Det giver kunderne bedre overblik inden de foretager køb – lige hvornår på dagen, det passer dem bedst.

Samtidig kan din virksomhed spare intern tid, mindske fejlbestillinger og lettere håndtere vækst i salget, når kunderne i mindre grad er afhængige af at tale med en salgsmedarbejder. I får også en mængde data om den enkelte kundes adfærd, der kan benyttes til optimering af fx mersalg m.m.

På webinaret gennemgår vi:

  • Introduktion til Dynamicweb
  • Forretningsmæssig værdi ved ERP integreret ehandel
  • Dynamicweb Ecommerce, Kundecenter, Integration og PIM
  • Visma Business som ERP for en Ecommerce virksomhed
  • Effektiv datafangst og omsætning af data
  • Se hvordan andre B2B virksomheder drager fordel af integration fra Ecommerce til ERP

Hvem er webinaret interessant for? 

Webinaret er henvendt til dig der er C-level, er indenfor Marketing, Ecommerce eller Finance, og virksomheder der overvejer en Dynamicweb Ecommerce og/eller Visma Business løsning - eller allerede har en af delene.
 

Hvem taler?

   Michael Nørgaard
   Client Director
   Dynamicweb

 

   Esben Arnøy Jørgensen
   CEO/Adm. Direktør
   Amesto

 

   Peter Vendelby
   CEO
   Flex Media

 

Hvem er hvem? 

Flex Media arbejder med digital strategi, online marketing, og kan både hjælpe med den overordnede tilgang og planlægning af indsatsområder indenfor SEO og selve implementeringen. Flex Media er Dynamicweb Premium Solution partner. 

Amesto effektiviserer og automatiserer forretningsprocesser så deres kunder kan opnå højere værdiskabelse. De er Nordens største Visma- og SuperOffice-partner og har specialistkompetencer inden for ERP, CRM, HRM, BI, AI og Analytics.

Dynamicweb’s All-in-One platform samler CMS, Webshop, PIM og Marketing i én løsning, som gør jer i stand til at skabe effektive kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler. Tusindvis af virksomheder anvender Dynamicweb til at drive mere end 12.000 websites.