Leadgenerering - 26. marts 2020

Kom til seminar med Flex Media og Lead Forensics og få indblik i, hvordan I kan styrke jeres B2B forretning med effektiv generering af kvalificerede leads. UDSKYDES PGA. CORONAVIRUS

98% af besøgende på websites henvender sig ikke. Men vi kan fortælle jer, hvem de er! 

Kom til seminar med Flex Media og Lead Forensics og få indblik i, hvordan I kan styrke jeres B2B forretning med effektiv generering af kvalificerede leads. 

Med Lead Forensics kan I bl.a. få indsigt i  

  • hvilke virksomheder der har besøgt jeres hjemmeside
  • hvor mange gange de har været på jeres hjemmeside 
  • hvilke sider de har set på 

Vi viser, hvordan I kan gøre effektivt brug af de mange muligheder i Lead Forensics, så salg får flere varme leads og overblik over, hvad f.eks. potentielle kunder I allerede er i dialog med, ser på af sider på jeres hjemmeside. 

Kom til seminaret og bliv klogere på Lead Forensics i praksis, hvad I kan gøre for at omsætte data til salg og hvordan Flex Media kan understøtte jeres B2B forretning med Lead Forensics.

Hvem er seminaret relevant for? 

Marketingafdeling; fordi I med dette værktøj helt konkret med virksomhedsnavne kan dokumentere jeres lead generering og efterfølgende måle værdien af de aktiviteter, der har ført til leads. 

Salgsledelse; fordi dette værktøj giver jer navnene og adfærd på virksomheder, der har været på jeres website. I kan tracke leads, kunder og konkurrenter. Afrapportering kan skræddersyes præcis efter jeres behov.

Praktisk  

Deltagelse i seminaret er gratis, men tilmelding er påkrævet.  

Tid: Ny dato kommer snart 
Sted: Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup.

Program:

08:45: Registrering, morgenbuffet (kaffe, te, frugt, brød ost m.v.) og velkomst
09:00: Kvalificering af ukendte besøgende og præsentation af system Peter Vendelby
09:45: Pause
10:00: From lead to a contact, Paul Fitzgerald 
10:30: Case Phone Alone, Kim Rosendal 
10:50: Spørgsmål
11:00: Tak for i dag

Hvem taler? 

Peter Vendelby
Strategic Business Development
Flex Media

Paul Fitzgerald
Lead Forensics

Kim Rosendal
Phone Alone

 

Flex Media arbejder med digital strategi og online marketing, med 10 medarbejdere i Taastrup og 4 i Letland. Flex Media er Dynamicweb Premium Solution partner med 5 certificerede programmører. 

Lead Forensics er et professionelt værktøj, der anvendes af mange større virksomheder til at identificere leads og kunders adfærd på websites. Det er muligt at opsætte automatiseret virksomhedstilpasset afrapportering. Lead Forensics kan integreres med CRM-systemer som blandt andet Microsoft Dynamics 365 og Salesforce.