UDTALELSER FRA PRAKTIKANTER


"Som praktikant hos Flex Media blev jeg fra første dag mødt til stor tillid til at varetage mange forskellige opgaver, trods min titel som nyuddannet. Jeg forstod hurtigt, at jeg befandt mig blandt meget kompetente mennesker, hvor der altid var plads til spørgsmål – uanset hvor fjollede eller uskarpe mine spørgsmål end måtte syntes.

Min erfaring er, at som praktikant hos Flex Media får begge parter gavn af forløbet. Det er kun en selv, der sætter grænser for, hvor meget man vil lære. Jeg har helt klart fået udviklet mine kommunikative, administrative og koordineringsmæssige kompetencer. Hos Flex Media har jeg ikke blot fået udvidet min horisont i forhold til SEO, CMS, blogindlæg, SoMe, Google Adds, nyhedsbreve og kalenderstyring – jeg har også haft fornøjelsen af at være en del af en hyggelig og social arbejdsplads.

Selvom ambitionerne er høje og fokus ligger på kundernes opgaver, er der alligevel plads til humor og grin – en kombination jeg har sat rigtig meget pris på. Til andre der gerne vil have større indsigt i marketingbranchen, så er Flex Media stedet. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling."

- Helene Hedegaard
 


"I min praktikperiode på 8 uger hos Flex Media blev jeg kastet ud i en masse forskelligartede opgaver, hvor jeg blev betroet ansvar til egenhændigt at løse disse. Praktikken har givet mig et godt indblik i det professionelle arbejde med digital marketing, og hvordan det er at arbejde på et bureau. På kontoret har jeg oplevet et miljø, som giver mulighed for læring og udvikling. Særligt feedback på afleverede opgaver blev der gjort meget ud af, hvilket var med til at forbedre og udvikle mine kompetencer inden for bl.a. SEO skrivning og tekstforfatning generelt. Medarbejderne inviterede til, at jeg kom med mine egne holdninger og idéer, hvilket gav følelsen af at være en del arbejdspladsen og indgå på lige fod med resten af personalestaben - noget jeg værdsætter højt, da jeg mener at samarbejde og sparring med kollegaer er en ligeså vigtig erfaring at gøre sig som tilegnelse af nye kompetencer. Tonen på arbejdspladsen er uformel og hyggelig, og der er en fin balance mellem seriøsitet og humor.

Jeg har gennem hele perioden følt mig meget velkommen og værdsat hos Flex Media. Jeg har haft mulighed for at sætte mit eget præg på praktikken og den læringskurve, jeg har gennemgået. Derfor skal der lyde et stort tak til hele medarbejdergruppen i Flex Media, som jeg giver mine varmeste anbefalinger med på vejen.”

- Jacob Jørgensen
 


“Hos Flex Media oplæres man i høj grad efter learning by doing-princippet - selvfølgelig under kyndig supervision og altid med mulighed for at få en hjælpende hånd. Derfor sidder man fra første fløjt med reelle opgaver, som skal løses for Flex Medias kunder, og man bliver hurtigt introduceret til diverse CMS’er og øvrige programmer, som bruges ifm. tekstforfatning, SEO mv. Stemningen hos Flex Media er hyggelig og uformel, hvilket gør, at man som ny i huset hurtigt føler sig godt tilpas. Min tid hos Flex Media var rigtig god og lærerig.”

- Andreas Larsen
 


“Det har været et lærerigt og rigtig spændende praktikforløb hos Flex Media, hvor der fra start bliver taget hånd om en, givet en masse ansvar, og hvor de andre kollegaer er imødekommende og hjælpsomme. Der har været rig mulighed for at afprøve og udfordre ens kompetencer i forskellige marketingværktøjer, hvor du også selv kan være med til at præge dit forløb. Derudover var der god overenstemmelse mellem det tidligere praktikanter havde sagt, og hvad jeg selv oplevede. Alt i alt et super skønt praktiksted, som jeg vil anbefale alle at søge.”

- Natasja Gamborg


Jeg har været praktikant under Corona-nedlukningen, hvorfor mit praktikforløb er foregået online. Kontakten med Flex Media har derfor fundet sted over Teams, hvilket har fungeret upåklageligt, og jeg har haft et spændende og lærerigt praktikforløb – på trods af nedlukningen.

Jeg er blevet kastet ud i en masse forskelligartede opgaver, og forløbet har givet mig mulighed for at få konkret erfaring med marketing, og gjort mig klogere på, hvad jeg finder mest interessant, og hvad jeg kunne se mig selv lave i fremtiden.

Jeg blev pålagt et stort ansvar for mine arbejdsopgaver og oplevede en stor tiltro til mine evner, hvor jeg samtidig altid havde mulighed for at hive fat i mine kolleger for hjælp eller sparring – også selvom det var online.

Jeg har bl.a. lært en masse om SEO, tekstforfatning og udarbejdelse af content til SoMe, som har været enormt spændende at arbejde med, og har givet mig god erfaring til CV’et."

- Marie Angela Petersen


"Min praktik hos Flex Media var en rigtig god mulighed for at få praktisk erfaring med forskellige former for online marketing. Jeg kom hurtigt i gang med at skrive min første SEO-tekst, og havde allerede på dag 2 fået den offentliggjort på hjemmesiden – og lært at uploade tekster i Dynamicweb.

Jeg fik masser af ansvar og oplevede stor tiltro, selvom jeg ikke havde erfaring med opgaverne. Samtidig var der altid rum til at stille spørgsmål, og en god kultur med feedback og konstruktiv kritik, som jeg kunne lære og forbedre mig af.

Gennem min praktik har jeg først og fremmest fået rigtig god indsigt i at udarbejde og optimere SEO-tekster, men har også lavet meget andet, fx tekstforfatning generelt, indhold til sociale medier, Google Ads, opsat nyhedsbreve, redigeret hjemmesider m.m. Derudover har jeg lært en masse nye CMS, værktøjer og programmer at kende.

Jeg blev taget godt imod af alle medarbejderne og kom hurtigt til at indgå som en del af kontoret, hvor der er en god balance mellem sjov og seriøst arbejde med ambitioner."

- Marie Svendsen


"Som nyuddannet uden egentlig erhvervserfaring kan det være svært at vide, hvad man kan og hvad man kan bidrage med til en virksomhed. Jeg var så heldig at komme i praktik hos Flex Media, hvor jeg fra første dag blev sat i gang med at producere indhold for Flex Medias kunder. I mit praktikforløb har jeg fået lov til at arbejde med en lang række forskellige opgaver indenfor digital markedsføring, herunder for eksempel SEO, blogindlæg, nyhedsbreve, Google Ads, annoncering på Facebook og lignende. Flex Media er vant til at have praktikanter, hvilket sikrer at man får de relevante værktøjer og færdigheder man søger efter, når man er i praktik. Forløbet har styrket, og været med til at forme, min faglige identitet og har klædt mig godt på til at træde ud på arbejdsmarkedet. Hvis man er på udkig efter relevant erhvervserfaring i et godt og socialt arbejdsmiljø, er Flex Media helt sikkert et godt sted."

- Anders Tordgaard Jørgensen
 


"Jeg har kun positive ting at sige om min praktikperiode hos Flex Media. Den tid jeg var der, følte jeg hurtigt, at jeg blev en integreret del af virksomheden, samtidigt med at jeg lærte enormt meget. Fra dag ét blev jeg taget godt imod, og jeg følte mig hurtigt tilpas i "familien". Hos Flex Media får man som praktikant utrolig meget ansvar, og man bliver med det samme mødt med tillid. En tillid der ikke forsvinder, selv hvis man skulle lave en fejl eller to. Der bliver taget godt hånd omkring praktikanter hos Flex Media, og der er stor forståelse for at man ikke har alle svarene. Man kan altid spørge om hjælp, og kollegaerne er dygtige til altid at give sig tid til at hjælpe. Som om det ikke var nok, så er Flex Media den direkte årsag til, at jeg i dag sidder i fast arbejde. Flex Media er en hyggelig og ambitiøs arbejdsplads, som jeg på det varmeste kan anbefale."

- Mads Helledie


”Hos Flex Media får du lov til at prøve kræfter med en bred vifte af spændende og kompetencegivende opgaver. Du kommer blandt andet til at producere tekster til virksomheders hjemmesider med henblik på søgemaskineoptimering. Du får praktisk erfaring med CMS-systemerne Adobe Contribute, Wordpress samt DynamicWeb. Sideløbende skal du udarbejde skriftlige rapporter ud fra analyseprogrammet Google Analytics med det formål at vise Flex Medias kunder, at søgeoptimeringen har den ønskede effekt. Mit praktikophold har været meget givende – både fagligt og personligt. Jeg har fra min første arbejdsdag følt mig som en del af holdet, og trods ’min rolle’ som praktikant, fik jeg lov til at løse en lang række opgaver på egen hånd. Det, at Flex Media stolede på mine kompetencer – og ikke hang sig i, at jeg var nyuddannet, gjorde at jeg fik lyst til at præstere endnu bedre. Et praktikophold hos Flex Media har været det hele værd!”

- Maria Strange Lassen
 


"Som praktikant hos Flex Media havde jeg et rigtig godt og lærerigt forløb. Som nyuddannet fik jeg den erhvervserfaring, som jeg havde savnet. I praktikforløbet skrev jeg bl.a. SEO tekster til virksomhedens kunder, hvilket har styrket mine kommunikative kompetencer. Du får også erfaring med flere forskellige CMS systemer som f.eks. Wordpress og Dynamicweb, som efterspørges i mange forskellige stillinger. Selvom jeg ”bare” var praktikant, så tog Flex Media mig seriøst, og jeg fik lov til at løse en bred vifte af opgaver inden for markedsføring. Jeg følte mig velkommen fra første dag og mødte en masse gode kollegaer, som tog sig tid til at oplære mig grundigt. Hvis du ønsker at få erhvervserfaring med kommunikation og marketing, så er Flex Media et rigtig godt sted at være praktikant."

- Kristoffer Diemer
 


"Jeg har haft det bedste praktikophold hos Flex Media! Til at starte med, vidste jeg stort set ingenting om SEO og CMS systemer, men allerede den første dag, havde jeg skrevet min første SEO tekst, og fået den sat op i DynamicWeb. Jeg blev taget rigtig godt imod lige fra starten. Man føler sig virkelig som en del af medarbejderne, da man får seriøse opgaver og bliver betraget som "en af dem". Som prikken over i'et har mit praktikophold hos Flex Media ført til, at jeg har fået job i et andet firma! Et helt igennem fantastisk sted med de sødeste mennesker, hvor man får relevant erfaring, som man kan bruge videre hen." 

- Amanda Høy
 


”Flex Media er et godt sted at være. Fra dag ét sidder du med opgaver, der genererer værdi for kunderne. Samtidig starter oplæringen i en bred vifte af programmer og CMS’ere med det samme. Den slags er meget gavnligt for dem, der gerne vil manøvrere sig ind i online marketing-branchen. 
Stemningen på FlexMedia er afslappet  og lattermild, og så er frokosten fri. Flex Media er i øvrigt respekteret i branchen, så det er godt at have stående på CV’et, at du har arbejdet for dem. Jeg kan kun anbefale Flex Media.”

- Martin Hede
 


”Hos Flex Media har jeg fået styrket mine sproglige og kommunikative færdigheder gennem diverse tekstforfatteropgaver for virksomhedens kunder. Det har været en professionel oplevelse, som har udfordret mig meget og samtidig også har budt på ugentlig fredagshygge”.

- Sia Normann
 


”Jeg har været rigtig glad for at være i praktik hos Flex Media. Alle er super søde, gode til at sætte ind i tingene og tålmodige. Man føler sig som en del af teamet og får prøvet en masse forskellige arbejdsopgaver, for forskellige kunder. Jeg har lært meget af forløbet og kan bruge meget af det jeg har lært, i min nuværende stilling. Det eneste minus var at de fire uger gik alt for hurtigt.”.

- Stine Dahl
 

Kontakt os for at høre mere

 

Google - ikon