Flex Media anmeldelser

Hos Flex Media tager vi vores kunder meget seriøst

Vi yder derfor en omfattende service og er derfor altid klar til at indgå i en konstruktiv dialog om de kunderelaterede produkter, vi tilbyder. Herunder kan du læse nogle af de mange positive anmeldelser, vi har modtaget fra vores kunder de seneste år.

Kunden er nummer et

"Flex Media anbefales for faglig dygtighed, omhu i selvstændig opfølgning på opgaver og den faglige relation, der får kunden til at føle sig som nummer 1. De opnåede resultater er som lovet. Samarbejdet med Flex Media er yderst tilfredsstillende."

Adm. direktør Kim Reinhardt, Active Search A/S

Er det et ønske at anvende sin tid til det man er bedst til, er Flexmedia den rigtige samarbejdspartner

"Jeg har nu samarbejdet med Flexmedia i næsten 3 år, og det har været til utrolig stor hjælp. De ved hvordan search maskinerne fungerer og kommer uopfordret med forslag til opdatering af min hjemmeside: Fysiodema.dk. Når jeg har giver besked om ændringer, foretages de med det samme, og jeg behøver næsten ikke at tjekke om tingene er gjort på en tilfredsstillende måde. Det er de altid. Dygtige, kreative og gode at samarbejde med."

Adm. direktør Kaare Fiala, Fysiodema

Værd at vide om jeres kommende samarbejdspartner

Holder hvad de lover

"Vi har haft brugt en del forskellige SEO partnere, men det er kun Flex Media, som har holdt hvad de har lovet, og som følger løbende op på samarbejdet med møder m.m. Vi får også løbende rapporter med statistik, så vi selv kan følge med i vores placeringer på Google. Vi kan klart anbefale Flex Media."

IT admin / CIO Frank Sondrup, Granzow A/S

Professionel og nærværende service

"Flex Media har været en positiv oplevelse fra starten af. Der er kommet langt bedre styr på min virksomheds hjemmeside og markedsføring. Og samtidig er det let at komme i dialog med firmaet om ændringer og ønsker. Min varmeste anbefaling."

Oskar Christiansen, Jurist- og Skødehuset