DYNAMICWEB INTEGRATION

Dynamicweb integration

Få en overskuelig platform til opdatering af jeres webshop eller website

Dynamicweb har et særligt godt integration framework, der giver mulighed for at integrere med en lang række forskellige systemer, og levere personaliseret indhold til kunder på tværs af kanaler. Med Dynamicweb kan I effektivt integrere jeres CMS med andre systemer, for eksempel Navision, Dynamics 365 CRM, Microsoft Dynamics eller e-conomic. Med integration sparer I tid og ressourcer.

 

Dynamicweb tilbyder content management, webshop, email marketing, et godt integrationsværktøj til at lette integration til for eksempel Microsoft Dynamics (Navision). Endeligt tilbyder Dynamicweb også PIM, i én og samme løsning.

Flex Media er certificeret Premium Solution Dynamicweb partner. Vi hjælper jer godt på vej til at bruge Dynamicweb og styrke jeres online forretning.

Vil du læse mere om Dynamicweb - så download brochuren her
 

Kontaktpolitik

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.

Dynamicweb Integration framework  

Dynamicweb er et all-in-one CMS, hvorfra I effektivt og nemt kan opdatere jeres website, webshop, lave og udsende email marketing, og meget mere. Dynamicweb integrerer med eksterne datakilder, som for eksempel ERP eller CRM. På den måde holder I effektivt jeres informationer opdateret på tværs af platforme. Med integration kan I også levere personaliseret og relevant indhold til kunder, hvilket kan styrke jeres konverteringsrate. I kommer langt uden at bruge mange ressourcer med for eksempel en standard Navision integration eller en af Dynamicwebs andre integrationsmuligheder.

Integrér med ERP systemer og optimer jeres forretningsproces

Hvis I har en B2B eller B2C webshop kan Dynamicweb integrere med det økonomisystem eller ERP, I bruger, og dermed få data om ordrer, ordrehistorik, lagerstatus, priser, betalinger, forsendelser, kundedata m.m. I kan for eksempel hele tiden sørge for, at jeres webshop er opdateret med korrekt information. Sidens kundecenter kan også effektiviseres med data fra jeres ERP system om login, ordrehistorik m.m. Integrationen optimerer jeres e-commerce, sørger for at kunderne kommer let igennem købsprocessen, eliminerer fejlkilder og sparer jer for tid. 

Dynamicweb all in one giver gode kundeoplevelser 

Udover at integrere med ERP systemer for at optimere jeres arbejde, kan I med Dynamicweb også holde styr på jeres digitale marketing og give kunderne personaliseret indhold som priser, valuta, anbefaling af relevante produkter ud fra deres interaktion m.m. CRM integration giver mulighed for at jeres website eller webshop leverer personaliseret indhold til den enkelte kunde eller kundegruppe baseret på deres adfærd. Det giver dem mere relevant indhold som kampagner, e-mails, og tilbud, hvilket øger sandsynligheden for salg.

Ligegyldigt hvad jeres behov er, så lad os tage et indledende møde, hvor vi snakker om hvad I har brug for og om Dynamicweb er det rette valg for jer. Vi giver også gerne efterfølgende et prisoverslag. 
Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for jer i forhold til Dynamicweb, integration Navision, online marketing eller noget helt andet.  

Hos Flex Media har vi siden 2007 været Premium Solution Partner hos Dynamicweb

Vi har et team af dygtige certificerede Dynamicweb udviklere, både i Danmark men også i vores afdeling med programmører i Letland. Vi kan oprette et nyt website eller webshop, hjælpe med løbende opdateringer eller rådgivning i Dynamicwebs funktioner.

Hvis I overvejer at komme i gang med en Dynamicweb løsning, eller hvis I bare gerne vil høre mere, inviterer vi gerne til et indledende møde. Her kan vi tage en snak om hvad jeres behov for et CMS system er, og om Dynamicweb software er det rette valg til jeres virksomhed. 

Vi har mange års erfaring med online marketing, og kan udover Dynamicweb tilbyde jer andre muligheder for at styrke jeres online forretning.

Vi tilbyder også:

  • SEO
  • Sociale medier
  • Google Ads
  • Strategiplanlægning
  • Personas
  • Analyser og effektmålinger
  • Grafisk arbejde
  • Tekstforfatning
  • Websiteopdatering
  • Og meget andet…

Tag endelig fat i os og hør, hvad vi kan gøre for netop jeres virksomhed.

Vi skræddersyer en løsning, der passer til jer.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer med Dynamicweb integration

Vil I vide mere om en Dynamicweb løsning?