SEO i Norge

Søgemaskineoptimering i Norge er en langsigtet løsning med gode resultater.

Flex Media har mange års erfaring med at synliggøre vores kunder på Google og Bing. Ligesom i Danmark er Google den mest udbredte søgemaskine mens Bing også har en markedsandel i Norge. Hvis I ønsker, at jeres virksomhed bliver fundet på søgninger i Norge af potentielle kunder, vil det være et oplagt valg for jer at arbejde med søgemaskineoptimering, Google Ads og Bing Ads.  

Vores erfarne team har siden 2004 samarbejdet med danske virksomheder om norsk Google Ads, Bing Ads og norsk søgemaskineoptimering på deres websites. Hvis I vil have succes med jeres produkter, services eller tjenester på det norske marked, kan I drage fordel af vores erfaring ved at vælge os som samarbejdspartner.

Nå jeres kunder med SEO i Norge

For at jeres søgemaskineoptimering i Norge skal lykkes, er det nødvendigt at jeres hjemmeside er på norsk. Derudover er det en forudsætning at skabe forbindelse mellem relevant indhold på jeres virksomheds hjemmeside og de ord, jeres potentielle kunder anvender om jeres produkttype i Norge. 

Flex Media kan hjælpe jeres virksomhed ved at:

 • Oversætte jeres hjemmeside til norsk med udgangspunkt i søgemaskineoptimering.
   
 • Optimere indholdet på jeres norske website, så I bliver fundet på Google og Bing.
   
 • Oprette og vedligeholde norsk Google Ads og Bing Ads.
   
 • Vi matcher indhold, formuleringer og sprog til jeres personas.
   

Flex Media følger op på resultaterne ved:

 • Løbende at måle jeres placering på Google.no i forhold til jeres konkurrenters ud fra jeres søgeord.
   
 • Løbende overvågning og rapportering af søgemaskineoptimeringens effekt ved bl.a. at måle på stigningen af antal organiske besøgende.
   
 • Vi analyserer løbende på annoncerne, og optimerer dem ud fra, hvilke annoncer der konverterer bedst – og ikke nødvendigvis, hvilke der giver flest klik.

Bliv klogere på brugen af Google Ads her

Med Flex Media får I en komplet strategi for jeres SEO i Norge

Flex Media tilbyder en samlet strategi for SEO i Norge. Når vi arbejder med søgemaskineoptimering i Norge, tager vi udgangspunkt i følgende:

 • Jeres målgruppe og jeres personas.
   
 • Vi kombinerer budskab og indsatser på forskellige medier ud fra forskellige søgeord.
   
 • Analyse af relevante søgeord og deres konkurrenceintensitet på nettet.
   
 • Udvælgelse af de ord og ordkombinationer, der skal fokuseres på.
   
 • Vi udarbejder indhold, virkemidler og argumenter på norsk.
   
 • Vi lægger tekster op på jeres website.
   
 • Vi opretter og vedligeholder norske Google Ads og Bing Ads annoncer.

SEO i Norge er en langsigtet løsning, da resultaterne udvikles over tid. Hvis I gerne vil se resultater med det samme, vil vi anbefale at kombinere denne indsats med en Google Ads og Bing Ads kampagne, som leder nye kunder over på jeres hjemmesides gode landingssider. Vores erfaring viser, at Google Ads og Bing Ads kampagner bidrager til at skabe gode og hurtigere resultater for den organiske søgemaskineoptimering i Norge.

Læs mere om vores samlede SEO-pakke her

Målrettet SEO, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og kunders behov

Vi tager udgangspunkt i jeres virksomheds specifikke ønsker og jeres potentielle kunders behov. Med norsk SEO har I mulighed for at øge synligheden omkring jeres produkter, ydelser eller services på Google.no. Sammen lægger vi en plan for jeres virksomheds fremtidige online markedsføring.

Hvis I har spørgsmål omkring SEO i Norge, skal I være velkomne til at kontakte os. I kan udfylde kontaktformularen nederst på vores hjemmeside, og vi vil kontakte jer.

Kontakt os for at høre mere
 

seo i norge