Bliv fundet på Google

8 ud af 10 forbrugere starter i dag deres købsproces på en søgemaskine.

Bliv fundet på Google og udvid din omsætning

8 ud af 10 forbrugere starter i dag deres købsproces på en søgemaskine. Derfor er synlighed på nettet selvfølgelig det helt rigtige for dig, der gerne vil have større omsætning og indtjening i din virksomhed.

Flex Media lægger gerne en strategi for din virksomhed, der målrettet skaffer dig mere trafik fra søgemaskiner som for eksempel Google. Vi kan med god og grundig søgemaskineoptimering (SEO) garantere dig, at din hjemmeside får en topplacering i de organiske resultater på Google. Men vi nøjes ikke med at skaffe dig den rigtige placering, vi vedligeholder også din hjemmeside med nye søgeord, så du ikke mister din plads på søgetjenesten.

Vores SEO arbejde betyder i praksis, at hvis du for eksempel driver et tømmerfirma i Hillerød, så kan du altså pludselig forvente at få nye kunder i Herlev. Synlighed på Google er altså en kæmpe kilde til at få nye potentielle kunder til din virksomhed, der aldrig tidligere ville have valgt din forretning.

 

Klik her for at få mere viden om søgeord.

Søgeoptimering Google

Da over 90 procent af alle søgninger i dag foregår via Google, betyder det at ignorere søgetjenesten, at din hjemmeside ikke bliver fundet næste gang hr. og fru. Ringsted søger efter for eksempel en grillbar eller en pizzamand. Det kan altså godt betale sig at lægge noget arbejde i at vedligeholde sin hjemmeside, så den fortsat bliver fundet af de mange potentielle kunder, der hver dag søger på Google efter produkter som tøj, mad, rejser o. lign. Det SEO arbejde arbejde har Flex Media erfaringen og de professionelle medarbejdere til at udføre, så du kan koncentrere dig om at styre den virksomhed, du er sat i verden for at drive.

 

Læs mere om digitale strategier her.

Kontakt os

Så ønsker du at udvide din kundegruppe og dermed øge omsætningen i virksomheden ved at bliv fundet på Google, så kontakt Flex Media på telefon 44228430, hvor vi gerne uddyber, hvad vi kan gøre, for at din hjemmeside bliver fundet på Google.

Læs mere om vores samlede SEO Pakke her.
 

bliv fundet på google