Trafikanalyse

En trafikanalyse giver dig et overblik over, hvor mange besøgende du har haft indenfor det seneste år, eventuelle usikkerheder omkring antallet af virkelige besøgende og spidere bliver også belyst. Du finder også ud af, hvad du bliver fundet på og måske hvor de besøgende kommer fra, ligesom de mest besøgte sider kan fastlægges.

Udgangspunktet for vores trafikanalyse er din nuværende statistik, som vi analyserer udfra målet at segmentere de besøgende for at vurdere om, og i givet fald hvilke dele af websitet der fungerer efter hensigten, og hvilke segmenter der mangler, samt hvorfor de mangler.

Trafikanalysen kan du bruge til at vurdere hvad der virker, om de besøgende du har, er dem du gerne vil have, hvor i købsprocessen / beslutningsprocessen de er når de kommer ind på dit site, og hvad der kan forbedres på sitet, både teknisk (hvis der er mange fejlforespørgsler eller lang ventetid) og målgruppemæssigt, altså er de besøgendes adfærd som I gerne vil have det.

Indhold i vores trafikanalyse

  • Analyse der afdækker de besøgendes adfærd og sitets tiltrækningskraft
     
  • Møde hvor trafikanalysen præsenteres.

Interesseret i trafikanalyse, Kontakt os Vil du vide mere om hvordan du kan gøre brug af en trafikanalyse, så kontakt os for at høre mere om vores trafikanalyse.

 

trafikanalyse