Hvad er Big Rock Content?

Hvordan kan jeres virksomhed anvende Big Rock Content som en del af jeres marketings strategi? Vi giver dig fordelene her

Hvordan kan jeres virksomhed anvende Big Rock Content som en del af jeres marketings strategi?

Vi giver dig fordelene her.

Big Rock Content er efterhånden blevet en integreret strategi inden for digital marketing, når man arbejder med gated content. Big Rock Content er et stort tekstbaseret og eventuelt infografisk indhold, som indbefatter al den værdifulde viden, I besidder om et konkret emne inden for jeres fagområde. Indholdet skal være unikt, og ud fra dette skal I kunne lave en E-bog eller en undersøgelse, der kan engagere jeres målgruppe til at ville downloade jeres Big Rock Content, ved at give jer deres e-mail adresse.

Big Rock Content kan blandt andet skabe fordele for jeres virksomhed ved at:

  • I får et overblik over jeres samlede viden om et konkret emne inden for jeres fagområde.
  • Jeres viden vil blive samlet i ét stort dokument, hvorfra mindre tekstafsnit kan anvendes over en længere tidsperiode, til at blive publiceret på hjemmeside, blog og sociale medier.
  • I får et overblik over en længerevarende publiceringsplan for opslag på alle jeres digitale platforme.
  • I vil kunne tiltrække leads som kan blive til potentielle kunder.

 

hvad er big rock content

Big Rock Content som strategi

Det er blevet langt sværere at få sin share of voice på de digitale medier, eftersom kunderne får flere og flere muligheder for at få deres viden mange forskellige steder fra. Med et Big Rock Content, som skiller sig ud fra al den anden information kunderne kan finde online, har jeres virksomhed mulighed for at styre dialogen på markedet. Ligeledes giver det jer basis for at få skabt en længerevarende marketingsstrategi, ved at dele jeres Big Rock Content op i mindre pieces og snippets, der publiceres over tid på de relevante medier. Derved kan I engagere potentielle kunder til at ville vide mere om jeres produkter eller ydelser.  

Hvilken viden gør jeres virksomhed unik?

Ved at formidle alt jeres relevante viden til jeres eksisterende og potentielle nye kunder, har I mulighed for at motivere dem til at komme ind på jeres hjemmeside, hvor de kan finde jeres Big Rock Content. Det vigtigste er, at den viden I har er så værdifuld at ingen andre har formidlet netop denne vinkel på emnet før. 

Prøv at gør jer tanker om:

  • Hvem jeres målgruppe er?
  • Hvordan I bedst motiverer dem?
  • Gennem hvilke medier I bedst rammer dem?

Har jeres virksomhed lyst til at vide mere om fordelene ved Big Rock Content og hvordan I kommer i gang, så tøv ikke med at kontakte Flex Media på tlf. 44228430 eller på mail info@flex-media.dk.