Display annoncering

Med display annoncering får du større synlighed

Bliv synlig på nettet med display annoncering og få flere besøgende

Har du et produkt eller en service, som du ønsker at gøre folk opmærksomme på? Så er display annoncering vejen frem. Display annoncering kan være et afgørende værktøj, hvis du vil fange din målgruppes opmærksomhed og udvide deres kendskab til dit brand. Denne type annoncering er et godt promoveringsværktøj, da din virksomhed bliver synliggjort tidligt i dine potentielle kunders købsproces ved hjælp af brand awareness. Du kan dermed komme dine konkurrenter i forkøbet, når en bruger foretager en specifik søgning i Google, og brugerne vælger din hjemmeside, fordi de har lært dit brand at kende gennem målrettet display annoncering på diverse hjemmesider.

Hvad er displayannoncering – og hvorfor er det relevant? 

Display annoncer referer til processen med at reklamere for et produkt eller service gennem visuelle billeder med korte målrettede billedtekster. Disse display annoncer bliver vist på displaynetværker der, i fx Googles tilfælde, når ud til over 90% af alle internettets brugere på et globalt plan og inkluderer et utal af meget anvendte platforme, såsom

 • Diverse hjemmesider
 • Diverse apps
 • YouTube
 • Gmail

Billedannoncer giver mulighed for, at du som virksomhed kan nå længere ud, til en billigere klikpris samt kan udtrykke dig mere kreativt og æstetisk i dine annoncer end med almindelige tekstannoncer. Ved brug af logoer, farver og billeder, der understøtter dit brand, kan du hurtigt skabe et stærkt navn, som kunder genkender og knytter et visuelt bånd til.

Hvordan kan din virksomhed bruge display annoncering?

Flex Media har siden 2004 hjulpet virksomheder med at øge deres online tilstedeværelse på digitale platforme og optimere deres online markedsføring. Hos Flex Media er vi eksperter inden for online marketing, og vi tilbyder skræddersyede løsninger. Vi ved at to kunder ikke er ens og dermed har forskellige behov, derfor arbejder vi forskelligt med display annoncering alt efter, hvilken branche vores kunder befinder sig i og hvilke produkter eller services de tilbyder.

Skal Flex Media også hjælpe dig i gang med display annoncering? Der er nemlig mange ting, man skal tage stilling til før, under og efter man går i gang med display annoncer. Processen bag annoncering kan se således ud:

 • Udarbejdelse af strategi
 • Definering af målgruppe og budskab
 • Udarbejdelse af indhold
 • Opsætning af annoncer
 • Analyse af resultater
 • Optimering af annoncer

Som ovenstående viser, er der flere ting man skal tage stilling til inden man kaster sig ud i display annoncering, hvis ens annoncekroner ikke skal være spildte. Hvis du vælger os som din samarbejdspartner, udarbejder vi i fællesskab en målrettet strategi for dine display annoncer, så vi på bedste vis får skabt opmærksomhed omkring dit brand med udgangspunkt i netop din målsætning. Hos Flex Media kan vi stå for det hele fra start til slut. Derudover kan vi hjælpe din virksomhed med at navigere i de forskellige typer af annonceringsmuligheder der er og sikre, at du får mest muligt ud af dine annoncekroner.

Læs mere om Google Ads her. 

Flex Media er din ideelle samarbejdspartner

Ønsker du at tiltrække og fastholde kunder? Så er Flex Media den ideelle samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring med online marketing, og vi tilbyder blandt andet Google Ads-, SoMe- og SEO-abonnementer, der strategisk og målrettet skaber opmærksomhed omkring din virksomhed. Vi tilbyder også en samlet pakke som ekstern marketing afdeling, hvor vi hjælper med alle online marketingsaktiviteter, der er relevante for din målsætning. Vi hjælper blandt andet med:

 • At opnå øget synlighed
 • At øge trafikken på digitale platforme
 • At målrette og optimere indsatser mod en bestemt målsætning
 • At der er høj relevans mellem indhold og målgruppe
 • At indhold bliver vist, der hvor målgruppen befinder sig på internettet

Læs mere om vores ydelser her.

Vil du vide mere om display annoncering eller vores andre ydelser, så kontakt os endelig

Har du spørgsmål vedrørende display annoncering, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe dig igennem hele processen.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her.
 

Display annoncering