Brugervenligt CMS fra Adobe

Brugervenligt CMS fra Adobe

 • ​Browse
 • Edit
 • Publish

Så simpelt skal det være! Mange har i forvejen Adobe pakker installeret og dermed også et CMS system, som vi understøtter, hvis du selv vil stå for nem, daglig opdatering.

Adobe Contribute er nemt at bruge og nemt at lære, fordi det er intuitivt og sjovt. Spar tid i organisationen på opdatering af hjemmesiden med Contribute, fordi I får overblik over arbejdsprocessen og kan sende kladder til hinanden. Man kommer på få klik ind til den side, man skal ændre, laver sine ændringer og færdigt. 

Læs mere om Dynamicweb CMS.

Søgeoptimering Google

Da over 90 procent af alle søgninger i dag foregår via Google, betyder det at ignorere søgetjenesten, at din hjemmeside ikke bliver fundet næste gang hr. og fru. Ringsted søger efter for eksempel en grillbar eller en pizzamand. Det kan altså godt betale sig at lægge noget arbejde i at vedligeholde sin hjemmeside, så den fortsat bliver fundet af de mange potentielle kunder, der hver dag søger på Google efter produkter som tøj, mad, rejser o. lign. Det SEO arbejde arbejde har Flex Media erfaringen og de professionelle medarbejdere til at udføre, så du kan koncentrere dig om at styre den virksomhed, du er sat i verden for at drive.

Læs mere om vores samlede SEO Pakke her.

Kontakt os

Så ønsker du at udvide din kundegruppe og dermed øge omsætningen i virksomheden ved at bliv fundet på Google, så kontakt Flex Media på telefon 4716 6666, hvor vi gerne uddyber, hvad vi kan gøre, for at din hjemmeside bliver fundet på Google.

Kontakt os for at høre mere

Hvad får I ud af et samarbejde med Flex Media?

 1. En strategisk tilgang til jeres online markedsføring, der skaber opmærksomhed hos målgruppen omkring jeres virksomhed.
   
 2. Kundedata og leads, der anvendes målrettet i jeres online markedsføring.
   
 3. Analyser, effektmåleringer og vedligeholdelse af jeres online markedsføring.
   

Samspillet herimellem gør, at vi leverer gennemførte løsninger, der kan indfri jeres virksomheds forretningsmål.

Få mere viden om, hvordan I sætter jer ind i jeres målgreuppe og lær principperne bag marketing automation.

Kom godt i gang

I kan bruge os til at udarbejde eller komme et skridt videre med jeres digitale strategi samt til at udvikle designs og forretningsfremmende digitale koncepter på tværs af forskellige platforme.

Lad os sammen skabe bedre organisatorisk sammenhængskraft, stærkere branding og forhåbentlig øget salg.

Kontakt os for at høre mere
 

brugervenligt cms fra adobe