Dynamicweb

Forøg og optimer jeres online forretning med en Dynamicweb løsning

Hvad er Dynamicweb?

Dynamicweb er en All-In-One Platform til Content Management, E-commerce, Online Marketing og Integration. Vores Dynamicweb løsninger kommer med:

Content Management

Levér jeres budskaber og tiltræk kunder.

Dynamicweb er bygget til at levere effektive kundeoplevelser på web, tablet og mobil - til alle online kanaler. Det er brugervenligt, skalerbart og kan levere personaliseret indhold på flere sprog og over flere websites.

E-Commerce

Forøg og optimer jeres online forretning.

Med en Dynamicweb løsning, kan I levere effektive købsoplevelser og simplificere komplekse forretningsprocesser - for både B2B og B2C. Hæv konverteringerne, udbyg jeres forretningsrelationer og servicer kunder på tværs af alle online kanaler.

Online marketing

Identificer leads og personaliser indhold.

E-mail marketing sammen med webshop og content management giver muligheden for, at personalisere indhold og øge konverteringerne. Dynamicweb gør jer i stand til levere personaliserede kampagner, dele indhold på sociale medier, generere leads, split-teste og øge trafikken med SEO optimering.

Læs mere om brugen af landingssider her.

Integration

Integrer med ERP, CRM, SharePoint eller?

Dynamicweb Integration Framework gør det nemt at integrere med andre systemer. Det indeholder standard integrationer til Dynamics NAV, Dynamics AX, Dynamics CRM og andre back office systemer.

Læs mere om Dynamicweb integration her. 

Vil I høre mere?

Ring til os og få en snak med os om jeres muligheder. Vi står altid til jeres rådighed med vejledning.

Flex Media har som Dynamicweb Partner lavet Dynamicweb løsninger siden 2007 og er specielt fokuseret på online marketing og søgemaskine-optimering. Vi har samarbejdspartnere, der kan hjælpe med alt indenfor integration med ERP, CRM og SharePoint. Læs om Dynamicweb partnerskifte. 

Har du spørgsmål til Dynamicweb pris eller Dynamicweb PIM? Vi står altid klar til at hjælpe.

Vi hjælper jer hele vejen igennem!

Kontakt os for at høre mere

dynamicweb