Søgemaskineoptimering i Schweiz

Opnå succes på Google og Bing med søgemaskineoptimering i Schweiz

Søgemaskineoptimering kan være en svær kunst at mestre. Som virksomhed kan I have sparsom tid til at sætte jer ind i det, og samtidig kan det være svært at vide, hvor I skal starte, for at se resultater i form af trafik på jeres hjemmeside og synlighed på Google. Det bliver ikke letter på et helt nyt marked, hvor også sproget kan være fremmed. Det schweiziske marked er via sin flersproghed et af de mere komplekse markeder i EU. Flex Media kan sørge for, at jeres søgemaskineoptimering i Schweiz tilpasses til de forskellige områders sprog, hvilket kan være fransk, tysk, italiensk eller rætoromansk. 

Flex Media kan være jeres samarbejdspartner, hvis jeres virksomhed ønsker at blive fundet på søgninger i Schweiz. Vi gør jeres proces overskuelig, ved at varetage arbejdet med SEO, Bing Ads og Google Ads i Schweiz. Vi har et erfarent og kompetent team, der er klar til at tage hånd om jeres online markedsføring, så I kan få en god og succesfuld start på det schweiziske marked. 

Vi planlægger jeres strategi for søgemaskineoptimering i Schweiz

For at opnå de bedste resultater med SEO i Schweiz er det nødvendigt, at jeres hjemmeside er på et eller flere af de officielle sprog. Det er desuden en forudsætning at skabe forbindelse mellem indholdet på jeres hjemmeside og de ord, som jeres potentielle kunder anvender til at søge efter jeres produkttyper, services eller tjenester i Schweiz. 

Flex Media har den viden og ekspertise, der skal til for at udvikle en samlet strategi for søgemaskineoptimering i Schweiz, som indeholder:

 • Indledende møde omkring, hvilke søgeord, som er relevante for netop jeres søgemaskineoptimering.
   
 • Kombination af budskab og indsatser på forskellige medier ud fra forskellige søgeord.
   
 • Fokus på jeres målgruppe og jeres personas.
   
 • Analyse af relevante søgeord og deres konkurrenceintensitet på nettet.
   
 • Udvælgelse af de ord og ordkombinationer, der skal fokuseres på.
   
 • Udarbejdelse af indhold, virkemidler og argumenter på det/de relevante sprog.
   
 • Vi lægger tekster op på jeres website, med mindre I selv ønsker at gøre det.
   
 • Vi opretter og vedligeholder Google Ads og Bing Ads annoncer i Schweiz.

Læs mere om fordele ved at udarbejde en digital strategi her

Løbende udvikling og optimering af SEO i Schweiz

På baggrund af den samlede strategi, som vi lægger i samarbejde med jer, kan vi løbende udvikle og optimere jeres søgemaskine optimering. Vi varetager derfor opgaver som at:

 • Oversætte jeres hjemmeside til et eller flere af de officielle sprog med udgangspunkt i søgemaskineoptimering.
   
 • Optimere indholdet på jeres schweiziske website, så I bliver fundet på Google og Bing.
   
 • Oprette og vedligeholde schweizisk Google Ads og Bing Ads.
   
 • Matche indhold, formuleringer og sprog til jeres personas.
   
 • Måle jeres placering på Google.ch løbende i forhold til jeres konkurrenters ud fra jeres søgeord.
   
 • Overvåge og rapportere på effekten af søgemaskineoptimeringen ved løbende at måle på bl.a. stigningen af antal organiske besøgende.
   
 • Analysere løbende på annoncerne, og optimere dem ud fra, hvilke annoncer der konverterer bedst – og ikke nødvendigvis, hvilke der giver flest klik.

Kombinér SEO med Google Ads og Bing Ads kampagner for hurtigere resultater

Søgemaskineoptimering er en langsigtet løsning, da resultaterne udvikles over tid. Hvis I gerne vil øge jeres synlighed og trafik hurtigt, vil vi anbefale at kombinere denne indsats med Google Ads og Bing Ads kampagner. Ved at implementerer disse som en del af jeres strategi, kan I lede nye kunder over på jeres hjemmesides gode landingssider og dermed se hurtige resultater. Flex Medias erfaring viser, at Google Ads og Bing Ads kampagner kan hjælpe jer med at skabe gode og hurtigere resultater for den organiske søgemaskineoptimering i Schweiz.

Læs om vores SEO pakke og hvad vi kan tilbyde dig

Få den bedste start på den schweiziske marked med Flex Media som samarbejdspartner

Hos Flex Media får I en professionel samarbejdspartner, der tager udgangspunkt i jeres virksomheds ønsker og potentielle kunders behov. Med søgemaskineoptimering i Schweiz har I mulighed for at øge trafikken og synligheden omkring jeres produkter, services eller tjenester. Sammen lægger vi en plan for jeres fremtidige online markedsføring. 

I skal være velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål. I kan udfylde kontaktformularen nederst på vores hjemmeside, og vi vil kontakte jer.

Få mere viden om SEO analyse af hjemmesider her

Kontakt os for at høre mere
 

søgemaskineoptimering i schweiz