Hvad er online marketing?

Få succes med din virksomheds online marketing, ved at have styr på din strategi. Så hvad er online marketing? Det vil Flex Media gøre dig klogere på her.

Hvad er online marketing, og hvordan kan jeres virksomhed bruge det?

Online marketing er markedsføring på internettet. Det går i al sin enkelthed ud på, at jeres virksomhed får jeres produkt eller budskab præsenteret online for så mange relevante mennesker som muligt, der potentielt kan blive til nye kunder.

Få styr på online marketing med Flex Medias egen marketingmodel

Hos Flex Media har vores professionelle medarbejdere stor erfaring inden for online marketing. Vi har derfor kunnet udvikle vores egen marketingmodel, så I kan se processen bag online marketing.

hvad er online marketing

Som illustreret i modellen kan I se, at der er flere vigtige ting der spiller ind, når man arbejder med online marketing. Disse ting er f.eks. vigtige at have fokus på:

  • Sørg for at tiltrække besøgende
  • Identificer jeres potentielle kunder
  • Omvend de besøgende til leads
  • Omvend leads til konverteringer
  • Skab en relation med kunden

I kan læse en detaljeret gennemgang af disse punkter her.

Søgemaskineoptimering er alfa og omega

Med online marketing er det først og fremmest vigtigt at tiltrække nye potentielle kunder. Det kan søgemaskineoptimering (SEO) hjælpe med. For at få det bedste udbytte ud af SEO er det essentielt, at I kender jeres målgruppe. På den måde har I en bedre fornemmelse for, hvilke søgeord de helt præcist søger på i deres Googlesøgninger. Hvis jeres søgeord er relevante og gode i SEO-teksterne, så er chancerne for, at der klikkes ind på lige netop jeres side markant større.

Det er vigtigt, at I som virksomhed ved, hvad I kan tilbyde og i særdeleshed hvem I tilbyder det til. Det handler altså om at være til stede på de helt rigtige platforme, hvor ens potentielle kunder befinder sig.

Ud over at optimere jeres virksomheds SEO, er det også væsentligt at kigge på f.eks. disse ting, når det kommer til online marketing:

  • Google Ads (tidligere kendt som Google Adwords) – et godt værktøj til at øge antallet af besøgende på jeres hjemmeside ved at have annoncer på Google. I kan læse mere om Google Ads her.
  • Sociale medier til at nå ud til jeres kunder på de platforme, hvor de allerede befinder sig. I kan læse mere om brugen af sociale medier her.
  • E-mail marketing – omvend dine leads fra besøgende til potentielle kunder ved hjælp af mere målrettede indsatser.

Søgemaskineoptimering (SEO) og Google Adwords

Søgemaskineoptimering forkortes i daglig tale til SEO og henviser som regel til den organiske søgemaskineoptimering. Med organisk SEO forsøger man at optimere en hjemmesides indhold, programmering og indkomne links for at opnå gode placeringer på søgemaskiner såsom Google.

Hos Flex Media er vi specialister i SEO. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed til høje placeringer på bl.a. Google.

Google Adwords er også et godt værktøj til at øge antallet af besøgende på jeres hjemmeside. Her udvælger I nogle søgeord, som I vil have, at jeres hjemmeside skal findes på, og skriver korte annoncetekster. I vælger et dagligt budget, og systemet udregner selv, hvor jeres annoncer bliver vist.

Flex Media har mange års erfaring med at varetage virksomheders Adwords-reklamer. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe netop jer.

Bliv klogere på brugen af Google Ads her.

Skab en god relation med jeres nye kunder

Når I har fået viden om, hvad det er jeres leads har søgt på for at finde netop jeres hjemmeside, og deres interesse er blevet stor nok til, at de har afgivet deres mailoplysninger, er chancerne for at I opnår salg store.
Efter et salg er kunden stadig relevant for jer, så sidste led i processen er at skabe en relation med kunden, da dette kan være med til at give jeres virksomhed god omtale og dermed flere kunder. Af samme årsag er det vigtigt at holde kontakten med kunden, så de kan fungere som en slags ambassadør for jeres virksomhed. Med glade kunder og gode anbefalinger, vil nye kunder strømme til.

Lad os få et godt samarbejde

Flex Media er den ideelle samarbejdspartner, hvis I vil have hjælp til at markedsføre jeres virksomhed på internettet. Ønsker I svar på, hvad er online marketing, så er vi er eksperter inden for strategisk online marketing. Vi sørger for, at alle trådene fra indhold, sociale medier, annoncering, e-mail marketing og alle andre marketingsindsatser samles, så I kan få konverteret interesse til køb.

Vi udarbejder strategien og fastlægger målene i samarbejde med jer, så I får den mest optimale marketingløsning, præcis efter jeres behov.

Du finder vores kontaktoplysninger her.