Hvad er online marketing?

Få succes med din virksomheds online marketing, ved at have styr på din strategi. Så hvad er online marketing? Det vil Flex Media gøre dig klogere på her.

Hvad er online marketing, og hvordan kan jeres virksomhed bruge det?

Online marketing er markedsføring på internettet. Det går i al sin enkelthed ud på, at jeres virksomhed får jeres produkt eller budskab præsenteret online for så mange relevante mennesker som muligt, der potentielt kan blive til nye kunder.

Få styr på online marketing med Flex Medias egen marketingmodel 

Hos Flex Media har vores professionelle medarbejdere stor erfaring inden for online marketing. Vi har derfor kunnet udvikle vores egen marketingmodel, så I kan se processen bag online marketing.

Som illustreret i modellen kan I se, at der er flere vigtige ting der spiller ind, når man arbejder med online marketing.

Disse ting er f.eks. vigtige at have fokus på:

  Sørg for at tiltrække besøgende
  Identificer jeres potentielle kunder
  Omvend de besøgende til leads
  Omvend leads til konverteringer
  Skab en relation med kunden

 

Søgemaskineoptimering er alfa og omega 

Med online marketing er det først og fremmest vigtigt at tiltrække nye potentielle kunder. Det kan søgemaskineoptimering (SEO) hjælpe med. For at få det bedste udbytte ud af SEO er det essentielt, at I kender jeres målgruppe. På den måde har I en bedre fornemmelse for, hvilke søgeord de helt præcist søger på i deres Googlesøgninger. Hvis jeres søgeord er relevante og gode i SEO-teksterne, så er chancerne for, at der klikkes ind på lige netop jeres side markant større.

Det er vigtigt, at I som virksomhed ved, hvad I kan tilbyde og i særdeleshed hvem I tilbyder det til. Det handler altså om at være til stede på de helt rigtige platforme, hvor ens potentielle kunder befinder sig.

Ud over at optimere jeres virksomheds SEO, er det også væsentligt at kigge på f.eks. disse ting, når det kommer til online marketing:

Google Ads (tidligere kendt som Google Adwords) – et godt værktøj til at øge antallet af besøgende på jeres hjemmeside ved at have annoncer på Google. I kan læse mere om Google Ads her.

Sociale medier til at nå ud til jeres kunder på de platforme, hvor de allerede befinder sig. I kan læse mere om brugen af sociale medier her.

E-mail marketing – omvend dine leads fra besøgende til potentielle kunder ved hjælp af mere målrettede indsatser.

Vil I vide mere om online marketing?

Vil I vide mere om fordelene ved at bruge online marketing,
eller ønsker I hjælp til at finde den bedste løsning for jer, så kontakt Flex Media.

 

Google - ikon