Hvad er markedsføring?

Bliv klogere på markedsføring og hvordan man anvender det strategisk.

Flex Media hjælper dig med at blive klogere på, hvad er markedsføring og hvordan du kan bruge det. 

Markedsføring er en meget bred betegnelse, der kort sagt dækker over den måde, hvorpå en virksomhed bliver gjort tydelig på markedet. Formålet er, at det produkt eller budskab, din virksomhed gerne vil have folk kender til kommer ud til så mange mennesker som muligt. Disse mennesker kan potentielt blive til kunder i din virksomhed.

Flex Media hjælper dig med at få styr på din markedsføring, så din virksomhed kan få succes. Vælger du os som din samarbejdspartner, sørger vi for, at du får den helt rette løsning til netop dine ønsker og behov, så din virksomhed markedsføres bedst muligt.  

Hvordan kan du bruge markedsføring online?

Flex Media hjælper dig med at udarbejde den strategi, der passer bedst til netop din virksomhed. Vi løser alle de behov, du måtte have inden for digital markedsføring, uanset om du har brug for hjælp til alle markedsføringsopgaver eller blot enkelte suppleringsopgaver.

Dette er nogle af de ydelser vi tilbyder:

Flex Media har den ideelle model til din markedsføring 

Hos Flex Media har vi udviklet en marketingsmodel, der viser vores proces, når vi arbejder med online markedsføring.

hvad er markedsføring

På modellen kan du se de forskellige stadier i bestemt rækkefølge:

  • Synlighedsoptimering: Gennem fx søgemaskineoptimering, annoncering og sociale medier hjælper vi din virksomhed med at nå ud til nye potentielle kunder
  • Konverteringsoptimering: Identificering af besøgende
  • Workflowoptimering: Omvend de besøgende til leads ved at bede om fx deres e-mail eller telefonnummer
  • Salgsoptimering: Få omvendt dine varmeste leads til kunder.
  • Relationsoptimering: Fasthold dine kunders interesse og sørg for, at du får skabt en god relation vha. relevant og engagerende indhold

Som det kan ses i modellen, er der flere vigtige stadier, der alle i helhed er nøglen til succes inden for online markedsføring.

Vil du læse mere om Flex Medias marketingsmodel kan du gøre det her.

Med den optimale markedsføring vil kunderne strømme til

Med Flex Media får du den absolut mest kompetente hjælp, når det kommer til digital markedføring. Siden 2004 har vi hjulpet mange forskellige virksomheder med både større og mindre markedsføringsopgaver.

I fællesskab fastlægger vi de mål, der skal nås og får udarbejdet den helt rette strategi. Vi sørger for altid at tilpasse markedsføringen til netop dine behov og ønsker.

Få de bedste til at hjælpe dig og din virksomhed

Flex Media ved alt der er værd at vide om online markedsføring og digital marketingsstrategi. Vi kan i samarbejde med dig sammensætte den helt rigtige løsning for, hvordan netop din virksomhed skal markedsføres.

Har du yderligere spørgsmål til, hvad er markedsføring, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.

Du kan kontakte os her.