Digital markedsføring

Slå igennem med online digital markedsføring

Flex Media kan hjælpe dig og din virksomhed med optimal digital markedsføring

Hos Flex Media tilbyder vi, at stå for jeres virksomheds digitale markedsføring og sikre at I får den rigtige placering på Google. Med den helt rigtige strategi, kan jeres virksomhed få optimal profilering via digital markedsføring. Langt de fleste kunder søger udelukkende deres informationer online, og derfor er det vigtigt at jeres virksomhed er synlig på de digitale platforme.

Inden for digital markedsføring arbejder man med, at konvertere ukendte besøgende på hjemmesiden til reelle kunder, som jeres virksomhed kan skabe en længerevarende relation til.

Alt dette sker i en proces, som I har mulighed for at tage styringen over.

Læs mere om digitale strategier her.

Mulighederne er mange

Der er mange muligheder, når I står overfor at skulle udvikle og tilrettelægge en digital strategi. I skal både forholde jer til, hvad interesserer jeres målgruppe sig for, på hvilke markedsføringskanaler er målgruppen tilgængelig, hvilke markedsføringskanaler stemmeroverens med jeres brand og image, hvordan skal selve contentet se ud og hvad skal det indeholde, hvornår skal I gøre hvad, jeres ressourcer osv.

Jeres virksomhed er unik og kan derfor ikke sammenlignes med andre virksomheder, hvorfor det er vigtigt, at I analyserer jer frem til, hvad der vil give den bedste effekt for netop jeres virksomhed. Det kan I gøre i samarbejde med os.

I samarbejde med jer udarbejder vi en strategi og fastlægger mål, som skaber flere leads og kunder. Vi fokuserer på indholdsplanlægning, aktivitets- og udgivelsesplaner samt måling af resultaterne.

Læs mere om vores samlede SEO pakke her

 Men, hvordan foregår processen?

Sammen udpeger vi de digitale indsatser, der bedst realiserer jeres overordnede forretningsmål. Det gør vi blandt andet ved at forholde os til følgende spørgsmål:

 • Hvilket strategisk fokus og konkrete initiativer skal der til for at realisere forretningsmålene?
   
 • Hvad er ambitionen?
   
 • Hvad er udfordringerne og mulighederne?
   
 • Hvad kræver det i forhold til ressourcer, processer, teknologi og organisation, hvis strategien skal opnå den ønskede effekt?
   
 • Hvad koster strategien at gennemføre, hvad er det økonomiske udbytte, og hvilke resultater (KPI’er) skal effekten måles på?
   

På den måde dannes en strategisk tilgang til jeres online markedsføring.

Hvad får I ud af et samarbejde med Flex Media?

 1. En strategisk tilgang til jeres online markedsføring, der skaber opmærksomhed hos målgruppen omkring jeres virksomhed.
   
 2. Kundedata og leads, der anvendes målrettet i jeres online markedsføring.
   
 3. Analyser, effektmåleringer og vedligeholdelse af jeres online markedsføring.
   

Samspillet herimellem gør, at vi leverer gennemførte løsninger, der kan indfri jeres virksomheds forretningsmål.

Få mere viden om, hvordan I sætter jer ind i jeres målgreuppe og lær principperne bag marketing automation.

Kom godt i gang

I kan bruge os til at udarbejde eller komme et skridt videre med jeres digitale strategi samt til at udvikle designs og forretningsfremmende digitale koncepter på tværs af forskellige platforme.

Lad os sammen skabe bedre organisatorisk sammenhængskraft, stærkere branding og forhåbentlig øget salg.
 

digital markedsføring

Kontakt os for at høre mere