Søgemaskineoptimering i Tyskland

Tyskland har de seneste århundreder været kendt for udvikling og innovation. I dag er landet en hovedaktør i verdensøkonomien og på den europæiske scene, indtager de pladsen som landet med Europas største økonomi. Ud af de cirka 82 millioner tyske statsborgere bruger omkring de 75 procent internettet aktivt, mens den tyske forbruger i gennemsnit bruger omkring 1,5 time om dagen online.

Der er altså alt mulig god grund til at satse på at give din virksomhed den Google-synlighed, der gør det muligt, at slå igennem online på det tyske BtB marked. Men med så mange brugere på nettet er konkurrencen stor. Det kan derfor være en god ide at få professionel markedsføringshjælp til at nå ind på forretningsgangene i Tyskland.

Vi besidder den særlige viden søgemaskineoptimering i Tyskland kræver

Vi har i Flex Media allerede givet mange danske BtB virksomheder en synlighed på Google, der har skabt positive resultater på deres bundlinje. Da flere af vores kunder har spurgt til muligheden for at slå igennem syd for grænsen, har vi nu indgået et tæt samarbejde med det østrigske SEO firma PromoMasters fra Salzburg. Sammen med vores nye samarbejdspartner vil vi være i stand til at udarbejde en SEO strategi i Tyskland rettet mod dit marked og dine søgeord med udgangspunkt i din nuværende tilstedeværelse på nettet.

Via vores østrigske samarbejdsparter får vi altså en specifik viden om, hvordan Google Tyskland bedst påvirkes i relation til at få gode placeringer. Dermed kan vi fremover levere den samme høje kvalitet i søgemaskine optimering på markederne, i Tyskland, Schweiz og Østrig, som vi har gjort herhjemme de seneste år.

Forudsætningen for SEO Tyskland er, at der leveres et website på tysk, din kendthed og dine placeringer skal måles, og endelig er det nødvendigt at tjekke op på dine konkurrenters søgeord. Andre SEO værktøjer Flex Media kan tilbyde er locationbased services, samt en etablering af lokal tilstedeværelse i Googles optik. Sociale medier er også fornuftige at benytte, selvom man dog skal være opmærksom på, at tyskernes vaner på dette område adskiller sig fra det danske adfærdsmønster.

Læs mere om fordele ved at udarbejde en digital strategi her

Start med en Google Ads kampagne målrettet Tyskland

Et af de SEO værktøjer vi tilbyder de kunder, der arbejder for at slå igennem på Google.de er Google Ads Tyskland. Når man ønsker organisk SEO Tyskland er det helt oplagt, at køre en Ads kampagne. Den kan give nogle klik i starten, mens søgeoptimering i Tyskland bliver rullet ud. En sådan kampagne skaber både synlighed og klik, og kan som sådan betegnes som en effektiv quickstarter til at komme ind på det tyske SEO marked. 

Da ikke to virksomheder er ens, vil den søgeoptimering i Tyskland Flex Media kan tilbyde altid tage sit udgangspunkt i jeres specifikke ønsker og behov. Det tyske marked er geografisk ikke langt væk, men afstanden til de tyske virksomheder kan til gengæld føles lang, hvis man er en mellemstor dansk virksomhed, der ikke er vant til at udføre international SEO. Her kan Flex Media tilbyde den erfaring og ekspertise, der skal til for at nå det tyske marked, hvor det er særdeles oplagt at slå igennem.

Få tips til hvordan din virksomhed bliver fundet på Google

Kontakt os for at høre mere
 

søgemaskineoptimering i tyskland