SEO site

Flex Media tilbyder selvfølgelig en fast pris hver måned - men nu er det jo ikke pris det hele handler om.

Med et Flex Media SEO site betyder det, at I kommer hurtigt fra start og får alle fordelene ved et søgemaskineoptimeret website. Søgemaskineoptimering er en proces, som det kan være vanskeligt at komme igang med, men med vores SEO site tager vi os at det hele - lige fra SEO analyse, hvor vi finder de områder, hvor I gerne vil have mere forretning og til at sitet er færdigt og fyldt med "content" som Google vil have det og med "Call-To-Action" som I og jeres kunder vil have det.

Samarbejdsprocessen er vigtig, når vi sammen skal skabe en online platform / SEO site!

Vi starter altid med et opstartmøde, hvor vi mødes og lærer hinanden og hinandens forretninger at kende. Vi taler om jeres ønsker og behov, fastlægger indsatsområder og diskuterer visuel identitet. Så går vi igang gang med at oprette websitet, kopiere tekster og billeder, skrive nye tekster, tilrette indhold, skabe hele SEO fundamentet og komme med et at vores flotte designoplæg.

Launch er altid spændende - det ser godt ud og vi er helt klar til interaktion!

Efter 4-8 uger sætter vi det hele sammen og er sammen klar til launch. Glidende overgang eller begivenhed. Det afhænger altsammen af den samlede plan, som vi sammen drøfter. Som oftest har vi bare travlt med at komme i luften og få spundet alle endernes sammen.

Men her stopper vi ikke, for vi har ét fælles langsigtet mål!

Jævnlige opdateringer, nye kampagner og ideer, der skal afprøves. Nye landingssider og jævnlige udfordringer fra Google og andre kræver, at vi holder os konstant opdaterede med algoritmer og konkurrenters adfærd og at I holder os opdateret med jeres produkter, jeres kundernes ønsker og ikke mindst jeres ønsker for indsatsområder.

Kontakt os for at høre mere
 

seo site