SEO i Sverige

Få gode resultater med søgemaskineoptimering i Sverige.

Det er ikke helt uproblematisk at ekspandere og blive mere synlig på et nyt marked. Mange spørgsmål opstår – alt fra strategi, SEO, annoncering, sproget og meget andet. Det kan derfor være essentielt for jeres virksomhed, at have den helt rigtige samarbejdspartner, når det kommer til SEO i Sverige. Flex Media kan sørge for, at I bliver fundet på søgninger i Sverige af potentielle kunder gennem søgemaskineoptimering, Google Ads og Bing Ads.

Flex Media kan være jeres samarbejdspartner og sørge for en langsigtet løsning med gode resultater. Med vores erfaring og kompetencer inden for online marketing, søgemaskineoptimering, Google Ads samt Bing Ads er vi klar til at hjælpe jeres virksomhed med at nå jeres mål og visioner, ligesom vi har hjulpet mange andre. 

I får en samlet strategi tilpasset det svenske marked

Flex Media og vores kompetente medarbejdere har den ekspertise og viden, som skal til for, at udvikle jeres strategi og online tilstedeværelse på det svenske marked. For at opnå de bedste resultater med SEO i Sverige, er det en forudsætning, at jeres website er på svensk. Derudover skal der skabes en forbindelse mellem indholdet på jeres hjemmeside og de ord, som jeres potentielle kunder anvender om jeres produkter eller services i Sverige.

I et samarbejde med Flex Media får I en samlet strategi for jeres SEO i Sverige, som tager udgangspunkt i:

 • Indledende møde omkring, hvilke søgeord, som er relevante for netop jeres søgemaskineoptimering.
   
 • Dybdegående analyse af søgeordene og deres konkurrenceintensitet på internettet.
   
 • Vi udvælger de ordkombinationer, som giver bedst mening at fokusere på i forhold til jeres mål.
   
 • Vi udarbejder jeres indhold, argumenter og virkemidler i forhold til det svenske marked.
   
 • Vi lægger indholdet op på jeres hjemmeside, medmindre I ønsker at gøre det selv.
   
 • Løbende statusmøder i forhold til effektmålinger af trafik og placeringer.
   
 • Derudover fastlægger vi sammen kommende indsatser i forhold til SEO-tekster.
   
 • Vi opretter og vedligeholder Google Ads og Bing Ads annoncer på svensk.

 

Klik her for at få mere viden om søgeord

Vi tager hånd om jeres SEO i Sverige

På baggrund af den samlede strategi, som vi udvikler i samarbejde med jer, er Flex Media i stand til løbende at udvikle og optimere jeres søgemaskineoptimering. Vi kan derfor varetage opgaver som at:

 • Oversætte jeres website til svensk.
   
 • På baggrund af en analyse udarbejder vi SEO-tekster til jeres hjemmeside med udgangspunkt i søgemaskineoptimering, så I bliver matchet med potentielle svenske kunder.
   
 • Optimere jeres svenske hjemmeside kontinuerligt i forhold til Googles krav og retningslinjer. Vi sørger for, at jeres website er fejlfrit i forhold til de gældende SEO-regler.
   
 • Vi analyserer løbende annoncerne og optimerer dem ud fra, hvilke annoncer, som konverterer bedst og ikke nødvendigvis hvilke, der giver flest klik.
   
 • Måle jeres placering på Google.se løbende i henhold til jeres konkurrenter.
   
 • Løbende overvågning og rapportering på effekten af vores søgemaskineoptimering.

 

Læs mere om vores samlede SEO-pakke her

Kombiner SEO med en Google Ads/Bing Ads kampagne for at opnå de bedste resultater

Når I ønsker at øge jeres synlighed og trafik, kan det være en god idé at kombinere søgemaskineoptimering med en Google Ads (tidligere Adwords) og Bing Ads kampagne. Ved at implementere Google Ads og Bing Ads som en del af jeres strategi, kan I lede nye kunder over på jeres hjemmesides gode landingssider og se hurtige resultater. Med Flex Medias erfaring inden for Google Ads og Bing Ads kan vi hjælpe jer med at etablere den mest optimale strategi for jeres synlighed på det svenske marked.

Bliv klogere på brugen af Google Ads her

Flex Media som jeres samarbejdspartner

Hos Flex Media får I en professionel samarbejdspartner. Vi sætter en ære i at etablere langvarige kunderelationer, hvor vi sammen skaber og udvikler en strategi for netop jeres mål og visioner. Med vores kompetencer inden for SEO i Sverige har I mulighed for, at øge trafikken og synligheden omkring jeres services eller produkter og sammen lægger vi en strategi for jeres fremtidige online markedsføring. 

Vi står altid klar til at tage imod jeres forespørgsel. I kan udfylde kontaktformularen nederst på vores hjemmeside, og vi vil kontakte jer hurtigst muligt.

Kontakt os for at høre mere

seo i sverige