Designmanual

Med en designmanual til PowerPoint bliver jeres præsentationer professionelle at se på og ens fra gang til gang.

Med en designmanual til PowerPoint bliver jeres præsentationer professionelle at se på og ens fra gang til gang

Hver gang en virksomhed kommunikerer med f.eks. kunder, forhandlere eller partnere er det med til at opbygge, fastholde eller ændre det billede, der skabes af virksomheden. En designmanual hjælper jer med at sikre, at det er det samme professionelle billede, som møder alle jeres interessenter.

PowerPoint åbner for brugernes store kreativitet, hvorfor man ofte kan opleve store forskelligheder i både kvalitet og design indenfor den samme virksomheds PowerPoint præsentationer. Det kan være forskellig eller ingen anvendelse af en PowerPoint skabelon, udbredt brug af mange og stærke farver, eller forstyrrende diasovergange.

Med en designmanual skaber vi en identiet med et design og en eller flere skabeloner f.eks. på baggrund af jeres nuværende design på tryksager og website eller ved at starte helt fra bunden.

Med en designmanual giver vi jeres PowerPoint præsentationer et designmæssigt løft og nogle værktøjer, der hjælper jer med at fastholde jeres brand og I får helt konkret:

 • Et gennemarbejdet design (nyt eller videreudvikling af jeres eksisterende), der gør jeres PowerPoint præsentationer til noget særligt.
   
 • Definition af designs på alle typer af dias titeldias, indholdsdias, overgangsdias og afslutninger.
   
 • Valg af diasovergange og vejledning brug af øvrige animationer.
   
 • Farveskema
   
 • Forskellige layouts

Kontakt os for at høre mere

designmanual