Hvad er e-commerce?

Bliv klogere på e-commerce og hvordan man anvender det strategisk.

E-commerce er fremtiden, når det kommer til shopping

Hvad er e-commerce? Det korte svar er, at e-commerce er den engelske betegnelse for online handel eller e-handel. Online handel går i al simpelhed ud på, at man som forbruger kan købe varer online.

Med e-commerce er det blevet nemmere at handle, blandt andet fordi det nu er langt nemmere at finde lige nøjagtig det produkt, man efterspørger, ligesom man heller aldrig går forgæves online. Samtidig er det også blevet lettere at sammenligne priser på tværs af forskellige websider og dermed finde den billigste pris på et produkt.

Få det bedst mulige udbytte af din webshop 

Vi kan hos Flex Media hjælpe dig med e-commerce, så du får lige præcis dén webshop du har brug for. Måske er det vigtigt, at din webshop har en god søgefunktion, der kan præcisere indholdet i webshoppen? Måske er det vigtigt, at det er nemt at sammenligne priser, specifikationer eller andet? Måske er det noget helt tredje, din webshop skal kunne. Mulighederne er uendelige, så uanset dine ønsker og behov til en webshop, har vi løsningen.

Med Flex Media får du den bedste samarbejdspartner, der både kan rådgive og opsætte din webshop efter dine ønsker og behov. Vi samarbejder med Dynamicweb, der er en all-in-one platform, der blandt andet bruges til e-commerce. Uanset om det drejer sig om B2C- eller B2B ecommerce, så har vi den optimale løsning til dig.

Flex Media kan hjælpe med følgende inden for e-commerce:

  • Design og opsætning af webshop
  • Webshops på forskellige sprog
  • Flere webshops på én hjemmeside fx B2B og B2C
  • Integration med ERP-systemer

Uanset hvad du har brug for, så kan Flex Media hjælpe dig med først og fremmest at fastlægge en strategi for din webshop, dernæst kan vi hjælpe dig med at designe din webshop og efterfølgende kan vi opsætte den.
 

Hvad er e-commerce

Flex Media – den bedste løsning i det digitale univers 

Flex Media blev stiftet i 2004, og er et webbureau, der beskæftiger sig med digital markedsføring. Hos Flex Media har vi hjulpet forskellige virksomheder – store som små – med at effektivisere og give optimale løsninger, inden for den digitale verden.

Flex Media er din bedste samarbejdspartner, når det kommer til at lægge en god strategi for dine online aktiviteter. Vi hjælper dig med at tiltrække og ikke mindst fastholde dine kunder. Hos Flex Media sørger vi altid for at holde os opdaterede på udviklingen inden for ecommerce website og ecommerce platform. Dette er din garanti for den mest optimale webshop, der både er tilpasset desktop, mobil og tablet, samtidig med at den er brugervenlig, effektiv og hurtig.

Er du stadig i tvivl om, hvad er e commerce og hvad du kan bruge det til?

Så kan du læse mere om e-commerce her. 

Har du yderligere spørgsmål om, hvad er e-commerce, så tøv ikke med at kontakte os 

Hos Flex Media er vi klar til at hjælpe dig med alt inden for e-commerce. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der opfylder dine ønsker og behov til en webshop. Vil du høre mere om, hvad er ecommerce, så kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak.

Du finder vores kontaktoplysninger her.