Hjælp til markedsføring

Bliv klogere på markedsføring og hvordan du kan anvende det strategisk

Flex Media er din vej til den mest optimale markedsføring

Hos Flex Media tilbyder vi dig og din virksomhed hjælp til online markedsføring. Sammen med dig planlægger vi, hvilken strategi der skal lægges for din virksomhed, og vigtigst af alt bliver din virksomhed synliggjort på de online platforme. Formålet med at blive gjort synlig er, at dit produkt kommer ud til og bliver set af så mange mennesker som muligt, og at de potentielt kan blive din virksomheds nye kunder.

Vi sørger for at give dig den løsning, der passer perfekt til dig og din virksomhed.

Få den bedste marketingafdeling

Den digitale verden er altoverskyggende i nutidens markedsføringsunivers. Dog kan det være svært og uoverskueligt at skulle finde ud af, hvordan man bedst muligt når ud til sin målgruppe.
Det handler for din virksomhed om at være til stede på de helt rigtige digitale platforme – det kan du nemlig bruge til din fordel.

Det er derfor værd for dig at overveje, om den ideelle løsning for dig kunne være en ekstern marketingafdeling. Hos Flex Media har vi erfarne og professionelle medarbejdere, der er dedikerede, når det kommer til marketing. Vi sørger gerne for at din virksomhed får den absolut bedste markedsføring.

Du kan både vælge vores samlede løsning, hvor vi varetager alle jeres marketingrelaterede opgaver, eller du kan vælge at bruge os som supplement til din allerede eksisterende marketingafdeling. Vi kan matche lige netop dit behov.

Du kan læse mere om Flex Media som din marketingafdeling her.

Hvad kan Flex Media som ekstern marketingafdeling gøre for dig? 

Når din virksomhed skal positioneres online, er det vigtigt at have en god overordnet digital strategi. Kun ved at lade din strategi tage højde for målgruppens præferencer, at forankre strategien i din virksomheds overordnede forretningsmål og lade den stemme overens med dine ressourcer, kan den samlede strategi blive sammenhængende for din virksomhed.

Det er netop her, Flex Media kan hjælpe dig.

Hos Flex Media tilbyder vi flere ydelser som hjælp til marketing:

Ved at tilrettelægge den optimale strategi for din virksomhed sammen med dig, kan vi hjælpe dig med at give din virksomhed succes med den rigtige markedsføring.

En marketingmodel, der gør en forskel 

Hos Flex Media arbejder vi med en marketingsmodel, som vi selv har udviklet. Den viser den proces, der foregår, når vi arbejder med online marketing.

hjælp til markedsføring

På modellen ses de stadier vi gennemgår i denne rækkefølge:

  1. Synlighedsoptimering
  2. Konverteringsoptimering
  3. Workflowoptimering
  4. Salgsoptimering
  5. Relationsoptimering

Alle dele spiller ind, når det handler om en god, online markedsføring.

Du kan læse mere uddybende om Flex Medias marketingmodel her.

Vil du vide mere om hjælp til markedsføring?

Så kan du kontakte Flex Media på tlf. 44 22 84 30 eller på e-mail info@flex-media.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular her.