SEO 2020 | 30. april 2020

SEO – Omstil jer til SEO år 2020 – deltag i webinar med Dynamicweb og Flex Media

        Læs mere i vores persondatapolitik.

Gamle SEO-teknikker alene virker ikke. Omstil jer til SEO år 2020!

Rammerne for SEO ændrer sig hele tiden, og det betyder, at de indsatser vi skal lave, også skal ændre sig. Eksisterende indhold skal bearbejdes, nyt indhold skal laves, skadelige backlinks skal fjernes, nye kanaler skal tages i brug osv. osv. Det kræver overblik at kunne lave en effektiv handlingsplan!

En forudsætning for SEO er, at I har en stor forståelse af, hvad jeres brugere interesserer sig for, så I kan engagere dem via jeres indhold overalt online. Google måler på engagement og hvad det betyder, ser vi på.

På webinaret gennemgår vi:

  • Større SEO ændringer og hvad det konkret betyder, at I skal tage højde for.
  • Hvordan Dynamicwebs indbyggede SEO værktøjer hjælper med optimering.
  • Hvorfor målinger og analyser skal være en integreret del af SEO-indsatsen.
  • Hvordan man tilrettelægger sine SEO-indsatser.


Mange af de ændringer Google implementerer er off-page ændringer, så vi kigger på de vigtigste ændringer, og hvad de konkret betyder for hvilke indsatser, der skal gøres. Det er dog stadig vigtigt, at det fundamentale er korrekt – her ser vi på værktøjerne i Dynamicweb. 
 
Løbende målinger og analyser er væsentlige, både for at kunne evaluere den øjeblikkelige indsats, men også for at få et billede af, hvordan websitet og det eksisterende indhold performer. Hvilke KPI’er er interessante og hvad bør vi kigge efter?
 
På baggrund af målinger og analysers resultater skal indsatser vælges og prioriteres ud fra virksomhedens overordnede marketingstrategi. Hvordan I gør det, kommer vi med bud på.

Hvem er webinaret interessant for? 

Alle med relation til marketing, fordi vi gennemgår helt konkret både hvilke overvejelser I skal foretage jer omkring SEO-indsatser og fordi vi gennemgår nogle af de nyere ændringer og de konsekvenser, det har for jeres aktiviteter.

Praktisk

Deltagelse i webinaret er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Tid: Online, afholdes torsdag d. 30. april kl. 10:00-10:50.
Afholdelse: Online

Program:

10:00  SEO ændringer
10:10  Dynamicwebs SEO værktøjskasse
10:25  Målinger og analyse
10:30  Planlægning af indsatser
10:40  Spørgsmål
10.45  Tak for i dag

Hvem taler? 

Nicolaj Rasmussen
Produkt Specialist
Dynamicweb
www.dynamicweb.dk

Peter Vendelby
Strategic Business Development, CEO
Flex Media
www.flex-media.dk

Hvem er hvem? 

Flex Media arbejder med digital strategi, online marketing, og kan både hjælpe med den overordnede tilgang og planlægning af indsatsområder indenfor SEO og selve implementeringen. Flex Media er Dynamicweb Premium Solution partner. 
 
Dynamicweb
’s All-in-One platform samler CMS, Webshop, PIM og Marketing i én løsning, som gør jer i stand til at skabe effektive kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler. Tusindvis af virksomheder anvender Dynamicweb til at drive mere end 12.000 websites.