SEO - Småkryb

Småkryb er en virksomhed, der har specialiseret sig i online salg af små gaver/giveaways til børn. Gaverne bruges som belønning hos tandlæger og læger eller som beskæftigelse af børn ved restaurant- og hotelbesøg eller i andre brancher, der har børn i centrum.

Småkrybs generelle problemstilling er, at finde frem til, hvad deres målgruppe søger på, når de skal bruge belønningsgaver til deres virksomhed. De har over flere omgange haft diverse marketingsbureauer til at hjælpe med denne problematik, men efter sigende uden succes. 

Konsekvensen heraf var, at Småkryb ikke tiltrak nye og potentielle kunder til webshoppen og dermed ikke øgede salget med søgemaskineoptimeringens fremgangsmåde.

Småkryb henvendte sig til os, og vi var overbeviste om, at vi kunne gøre en forskel, da vi i modsætning til mange andre bureauer, ikke blot fokuserer på 5-10 ord i løbet af et år, men nærmere 50-100 ordkombinationer på et år. 

For at imødekomme problemstillingen indledte vi samarbejdet med et strategimøde, hvor vi talte om, hvilken strategi, der skulle tilrettelægges i forhold til målgruppens behov. Ud fra strategien fik vi udarbejdet en handleplan til søgemaskineoptimeringens indsatsområder. Den lyder som følger:

  • Udbedre alle SEO-fejl på hjemmesiden, således den er fejlfri
  • Tilpasse menuen så den både præsenterer informationer om produkter og brancher
  • De nye menupunkter giver bedre placeringer og dermed flere besøgende
  • Fokusere mere på målgruppens behov fremfor produkterne 
  • Løbende afholde statusmøder, hvor vi i fællesskab diskutere resultaterne og handleplanen

Starten på denne søgeoptimeringsrejse har allerede vist sig at være en succes

Sussanne Schack, ejer af Småkryb, skrev d. 19.01.2017: "Bare siden 1. januar er der kommet 11-12 nye kunder i butikken. Og jeg har lagt mærke til, at der er kommet en del nye kunder og deriblandt er der flere børnehaver og børnehuse – fritidshjem. Alternative behandlere er der også kommet flere af på det sidste. Så der er helt klart flere, der får øje på siden end tidligere – og det er jo fantastisk."